Oppo Reno 3 5G'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

3
2
2
1
1
Oppo’nun yeni 5G destekli amiral gemisi akıllı telefonları TENAA’da ortaya çıktı. PDCT00 ve PDCM00 model numaralarını TENAA üzerinde listeleyen Oppo, Reno 3 5G modelini önümüzdeki haftalarda piyasaya sürmeyi planlıyor.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo, piyasaya sürdüğü orta ve üst segment akıllı telefonları ile ismini duyurmayı başaran şirketlerden biri. Şirket, bir süredir 5G destekli bir akıllı telefon üzerinde çalışıyordu ve çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Oppo’nun bir süredir geliştirmekte olduğu Oppo Reno 3 5G, TENAA üzerinde listelendi.

PDCT00 ve PDCM00 model numaralarını TENAA üzerinde listeleyen Oppo’nun bu modelinin Oppo Reno 3 5G olduğu belirtiliyor. Model numaralarından anlaşıldığı üzere telefon iki farklı model halinde piyasaya sürülebilir. Bu modellerin her ikisi de arkasında dörtlü kamera kurulumuna ve bu kurulumun içerisinde de 64 MP’lik ana sensöre sahip. Telefonun önünde ise bir adet damla çentik bulunuyor ve çentiğin içerisinde bulunan ön kameranın 32 megapiksel çözünürlüğe sahip olduğu söyleniyor.

Oppo Reno 3 5G, 26 Aralık’ta tanıtılacak

Oppo Reno 3 5G

Raporlara göre Oppo’nun yeni amiral gemisi cihazı Oppo Reno 3 5G, beş farklı renk seçeneği ile birlikte piyasaya sürülecek. Bu renkler; Ay Işığı Beyazı, Gece Siyahı, Gündoğumu İzi, Mavi Gece ve Puslu Beyaz olarak belirtildi. TENAA’daki listelemelerde görünen bir başka detay ise cihazın boyutları oldu. Raporlara göre Oppo Reno 3 5G, 160,3 mm uzunluğa sahip olacak. 74,3 mm genişliğe sahip olan akıllı telefonun kalınlığının ise 7,96 mm olacağı söyleniyor.

Yeni nesil bir akıllı telefona göre ideal bir boyutu olan cihazın 181 gram ağırlığı olduğu söyleniyor. Oppo Reno 3 5G’nin ekranından bahsetmek gerekirse; cihazın 6,4 inçlik (2400 x 1080 çözünürlüğünde) AMOLED bir ekrana sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca cihazın parmak izi tarayıcısı da AMOLED ekranının içerisine yerleştirilmiş.

TENAA’daki diğer teknik özelliklere göz atacak olursak cihazın işlemci frekansının 2,2 GHz olduğu ve bu işlemciyi 8 GB’lık bir RAM’in destekleyeceği belirtiliyor. Dahili depolaması 128 GB olan akıllı telefonun hafıza kartı desteğiyle ilgili herhangi bir şey paylaşılmadı. 3935 mAh batarya kapasitesi olduğu söylenen akıllı telefonun 26 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/12/14/oppo-reno-3-5g-arrives-at-tenaa/
3
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
3
2
2
1
1