OPPO, Gravür İşlemeli Yeni Telefonu Reno 4 Pro Artist Limited Edition'ı Duyurdu

23
5
3
2
0
OPPO, kısa bir süre önce duyurduğu Reno 4 Pro'nun özel bir sürümünü duyurdu. OPPO Reno 4 Pro Artist Limited Edition olarak isimlendirilen bu telefon, normal sürüme göre daha farklı bir tasarıma sahip. Telefonun diğer özellikleriyse Reno 4 Pro ile neredeyse tamamen aynı.

Son dönemlerin popüler teknoloji üreticilerinden bir tanesi olan OPPO, kısa bir süre önce Reno serisindeki yeni telefonlarını duyurmuştu. O dönemlerde duyurulan telefonlar, teknik özellikleri ve tasarımıyla tüketicileri etkilemeyi başarmıştı. Bu telefona duyulan ilgiden memnun kalarak saddece bazı hayranlarının ulaşabilecekleri bir Reno 4 daha oluşturmak isteyen şirket, Reno 4 Pro'nun "Artist Limited Edition" isimli sürümünü duyurdu.

Reno 4 Pro Artist Limited Edition, tasarımıyla normal versiyondan ayrılıyor. James Jean isimli sanatçıyla yapılan bir iş birliğinin ürünü olarak ortaya çıkan telefon, tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Bu arada James Jean'in Marvel Comics ve DC Comics için oluşturduğu posterlerle bilindiğini hatırlatalım. Peki sınırlı sayıda üretilen bu akıllı telefon nasıl görünüyor?

Karşınızda OPPO Reno 4 Pro Artist Limited Edition

OPPO Reno 4 Pro Artist Limited Edition

OPPO hayranları, bu akıllı telefona sahip olduktan sonra hem telefonun kendisini hem şarj aletini hem de kulaklıklarını, benzersiz bir tasarımda kullanma imkanı yakalıyorlar. Jean, bu özel tasarımda özel boyamalar ve gravür sanatı icra etmiş durumda. Edinilen diğer bilgilere göre de telefonun arkası, mistik yaratıklarla bezenmiş. OPPO mühendisleri, bu telefonda kullanılan arayüzü de tasarımla bütünleştirmiş durumdalar.

OPPO Reno 4 Artist Limited Edition, teknik özellikleri açısından normal sürümle aynı. Örneğin bu akıllı telefonda 90 Hz tazeleme oranına sahip olan 6,5 inç büyüklüğünde FHD+ AMOLED ekran bulunuyor. Snapdragon 765G işlemciden güç alan telefon, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla destekleniyor. Arka kısmında 48 MP, 13 MP ve 12 MP'lik kameraların bulunduğu telefonun ekranında ise 32 MP çözünürlük sunan bir ön kamera yer alıyor. Ayrıca bu akıllı telefon, 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj teknolojisine sahip 4,000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olarak karşımıza çıkıyor.

OPPO Reno 4 Artist Limited Edition

OPPO Reno 4 Artist Limited Edition teknik özellikleri

  • Ekran: 6,5 inç, FHD+ çözünürlük, 90 Hz tazemele oranı ve AMOLED
  • İşlemci: Snapdragon 765G
  • RAM: 12 GB
  • Depolama: 256 GB
  • Ön Kamera: 32 MP
  • Arka Kamera: 48 MP + 13 MP + 12 MP
  • Batarya: 4,000 mAh (65W SuperVOOC 2.0 destekli)
  • İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı ColorOS 7.2 (özel bir temayla)

OPPO Reno 4 Pro Artist Limited Edition, şu an için Çin'de satışa sunulmuş durumda. Yetkililerin açıklamalarına göre bu akıllı telefona sahip olmak isteyen kullanıcıların, 620 dolar (yaklaşık 4,600 TL + vergiler) ödeme yapmaları gerekiyor. Telefonun Çin dışına çıkıp çıkmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/oppo-reno-4-pro-artist-limited-edition-price-cny-4299-launch-specifications-james-jean-2280859#rss-gadgets-news
23
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
23
5
3
2
0