Oppo Reno Ace, iPhone 11'lerden 3,5 Kat Daha Güçlü Bir Hızlı Şarjla Gelecek

20
4
2
1
1
Geçtiğimiz günlerde resmî ağızlardan geleceği doğrulanan Oppo Reno Ace'in detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ekim ayında tanıtılacak olan telefonun 65 W hızlı şarj desteğine sahip olacağı ve böylece oldukça hızlı bir şarj performansı sunacağı açıklandı.

Birkaç gün önce Çin merkezli telefon üreticisi Oppo’nun Reno Ace telefonunun geleceği kesinleşmişti. 90 Hz ekrana sahip telefonun gelecek ay tanıtılacağı firmanın başkan yardımcısı Shen Yiren tarafından doğrulanmıştı.

Bugün de Oppo Reno Ace’e dair yeni bilgiler duyurulmaya başlandı. Oppo’nun yeni telefonu, başkan yardımcısı Brian Shen tarafından paylaşılan bir Weibo gönderisine göre 65 W SuperVOOC hızlı şarj desteğine sahip olacak. Böylece Oppo Reno Ace, rakiplerine göre oldukça hızlı bir şarj performansı sunacak. 

Oppo Reno Ace, 90 Hz ekran ve 4.000 mAh bataryayla gelecek:

oppo reno ace

Oppo Reno Ace hakkında bildiğimiz diğer bilgiler ise 90 Hz yenileme hızında bir ekrana sahip olacağı ve 4.000 mAh batarya kapasitesi ile birlikte geleceği yönünde. Ayrıca Oppo, Qualcomm’un entegre 5G modeme sahip çiplerini de kullanacak ve bu çipleri kullanan ilk üretici olacak ancak çiplerin hangi telefonlarda kullanılacağı henüz netlik kazanmış değil.

Şirket, ayrıca geçen aylarda piyasaya sürdüğü A9 modelini yenileyerek A9 2020 ismiyle yeni telefonunu tanıtmıştı. Orta segmentte karşımıza çıkan A9 2020’nin tasarımı, genel hatlarıyla bir önceki modele benzese de önemli donanımsal değişiklikler görülmüştü. 16 Eylül’de çıkması planlanan telefonun fiyatı ise açıklanmadı. Oppo'nun son dönemde global çapta attığı adımların hedeflere ulaşmak için yeterli olup olmadığını önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_reno_ace_to_feature_a_whopping_65w_fast_charging-news-39175.php
20
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
4
2
1
1