Oppo Reno Ace'ın 65W Hızlı Şarj Özelliği İlk Kez Görüntülendi (Video)

18
13
0
0
0
Oppo'nun 10 Ekim'de tanıtımını yapacağı yeni telefon modeli "Reno Ace", 65 wattlık hızlı şarj desteğine sahip olacak. Telefonun bu hızlı şarj özelliği ilk kez videolu olarak ortaya çıktı. Videoda, Oppo Reno Ace'ın sadece 10 saniye içerisinde yüzde 1 şarj olduğu açıkça görülebiliyor.

Çinli teknoloji üreticilerinden Oppo, birkaç gün sonra yeni telefonu Reno Ace'ı tanıtacak. Snapdragon 855+ işlemciden güç alacak Reno Ace, 90 Hz'lik ekrana ve şirketin 65 wattlık "SuperVOOC 2.0" hızlı şarj desteğine sahip olacak. Şimdi ise Reno Ace'ın 65 wattlık hızlı şarj desteğini ortaya koyan bir video ortaya çıktı. Bu video, Oppo Reno Ace'ın saniyeler içindeki şarj dolumunu gözler önüne seriyor.

Reno Ace, 6.5 inç boyutunda ve FHD+ çözünürlüğünde çentikli bir ekrana sahip olacak. Bu çentiğin üzerindeyse 16 megapiksel çözünürlüğündeki bir özçekim kamerası yer alacak ve ekran, üzerinde parmak izi okuyucu sensörü barındıracak. Telefonun arka kısmında ise 48 megapiksellik bir ana arka kameraya eşlik eden 13 megapiksel çözünürlüğündeki telefoto kamera, 8 megapiksel çözünürlüğündeki ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel çözünürlüğündeki derinlik sensörü bulunacak.

Oppo Reno Ace

Ancak tüm bu özelliklerine rağmen Reno Ace'ın en çok merak edilen özelliği hiç şüphesiz ki hızlı şarj desteği. Bu telefonun sahip olduğu hızlı şarj özelliği, Reno Ace'ın sadece 10 saniye içerisinde yüzde 1 şarj olabildiğini gözler önüne seriyor. 25 dakikalık şarj ise Reno Ace'ın bataryasını, yüzde 75 oranında doldurabiliyor. Üstelik Reno Ace'ın 4.000 mAh'lık bataryası düşünüldüğünde, bu süre ciddi anlamda etkileyici. 

İşte Reno Ace'ın ultra hızlı şarj olduğunu gösteren o video

Oppo'nun yeni telefonu Reno Ace, 10 Ekim'de tanıtılacak. Telefonun fiyatının ve hangi ülke pazarlarına gireceği ise şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_reno_ace_latest_leaks_show_design_and_supervooc_20_charging_speeds-news-39510.php
18
13
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
13
0
0
0