Oppo Reno'nun 10x Yakınlaştırma Sunan 'Teleskop' Kamerası Göründü

20
2
1
0
0
10x hibrit yakınlaştırma özelliği ile mobil fotoğrafçılığı bambaşka bir boyuta taşıyacak olan Oppo Reno'nun mağazalarda yer alacak afişleri ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, uzun yıllar yerel bir marka olarak hizmet verdikten sonra son birkaç yıldır uluslararası bir akıllı telefon üreticisi olarak hizmet vermeye başladı. Türkiye pazarında da resmi olarak varlık gösteren Oppo, özellikle Oppo Find X modeli ile birlikte üst segmentte de dikkat çeken markalar arasında yer almaya başladı.

Oppo’nun üst segmentteki yeni akıllı telefon markası Oppo Reno olacak. Qualcomm’un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 855’ten güç alacak olan cihaz, 10x hibrit yakınlaştırma özelliğine sahip bir teleskop kamera ile tanıtılacak. Oppo Reno’nun teleskop kameraları tasarımları, Çin’de resmi olarak göründü.

Perakende mağazalara asılacak reklam afişleri gibi görünen tavana asılı görseller, Oppo Reno’nun çift arka kamerasının yanı sıra x5 optik, 10x hibrit yakınlaştırma sunacak teleskop kamerasını da açık bir şekilde gösteriyor. Cihaz, bu gelişmiş yakınlaştırma teknolojisi sayesinde mobil fotoğrafçıların dikkatini çeken modellerden biri olacak.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_reno_with_periscope_camera_leaked_in_marketing_posters-news-36334.php
20
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
2
1
0
0