Oppo Reno’nun Resmi Basın Görselleri Yayınlandı

12
3
1
1
0
Son dönemlerde oldukça gündemde olan Oppo Reno, çıkacak üç yeni modeli için basın görselleri yayınlamaya başladı.

Oppo’nun üst segmentteki en yeni akıllı telefonu Oppo Reno’nun basın görselleri ortaya çıktı. Oppo Reno tasarımıyla dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor.

Model 10 Nisan’da satışa sunulacak olsa da internet üzerinden rezervasyon seçeneği şimdiden açıldı. Oppo Reno’nun üç ayrı modeli piyasaya sunulacak. Modeller ise işlemcilerine göre farklılık gösterecek: Snapdragon 855, Snapdragon 710 ve Helio P70. Basın görselleri yayınlanan modelin ise hangi model olduğu şimdilik bilinmiyor. Snapdragon 855 modelinde ayrıca 10x zooma kadar çıkabilen bir periskop zoom lensine sahip üçlü kamera dizilimi bulunuyor.

Oppo Reno modelleri, yayınlanan görsellere göre mor, yeşil, gülkurusu ve gece mavisi renklerinde satışa sunulacak. Yayınlanan bu modelde çift arka kamera da bulunuyor ancak geçen hafta yayınlanan ve bir ön kamerası bulunan model ile farklılık gösteriyor. Üç modelde de çentik ya da ekrana gömülü kamera bulunmuyor. Modellerde ayrıca ekranı daha büyük tutmak için çerçevelerin kaldırılmış olması dikkat çekiyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/04/01/oppo-reno-shows-off-all-its-colors-in-these-official-renders/
12
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
3
1
1
0