Oppo Reno2 5G, Periskop Lensiyle TENAA'da Ortaya Çıktı

12
4
3
1
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo'nun yeni telefonu TENAA üzerinde listelendi. Geçen hafta duyurulan üç adet Reno2 modelinden sonra TENAA’da görülen bu model, isminden de anlaşılacağı gibi diğer modellerden ayrı olarak 5G bağlantıyı da destekleyecek.

Oppo, geçtiğimiz hafta 3 adet telefon duyurmuştu. Bu cihazların hepsi "Reno2" olarak adlandırılmıştı ve Oppo Reno 10x Zoom modelinin halefi bu modeller arasında bulunmuyordu. Görünüşe göre Oppo, başka bir 10x Zoom modeli çıkarmaya hazır değil zira TENAA üzerinde listelenen yeni model "Oppo Reno2 5G" olarak isimlendirildi.

Oppo Reno2 5G, diğer cihazlar gibi dörtlü kamera kurulumuna sahip ve bunlardan üçüncüsü kare şeklinde. Bu nedenden dolayı da üçüncü kameranın periskop kamera olduğu düşünülüyor. Bu kamera da optik bir zoom sağlayacak. TENAA, tüm özellikleri açıkça yayınlamadığı için zoom miktarının ne kadar olacağı tam olarak bilinmiyor.

TENAA'da ortaya çıkan Oppo Reno2 5G:

Oppo Reno2 Oppo Reno2 5G

Bunların yanı sıra dördüncü kameranın da ne işe yaradığı da tam olarak bilinmiyor. Diğer Reno2 modelleri göz önüne alındığında dördüncü kameranın portre modunda çekilecek fotoğraflar için bir derinlik sensörü olduğu düşünülüyor. Oppo Reno2 5G, diğer modellerden biraz daha büyük. 6,6 inçlik bir ekrana sahip olacak telefon, 3.930 mAh bataryayla gelecek.

Yeni cihaz hakkında resmî olarak herhangi bir piyasaya sürülme tarihi bulunmuyor. IFA 2019’un bu haftanın sonlarında başlayacağı göz önüne alındığında Oppo’nun bu telefonu bu haftanın sonunda tanıtabileceği düşünülüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_reno2_5g_appears_on_tenaa_with_periscope_zoom_lens-news-38985.php
12
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
3
1
0