Çinli Akıllı Telefon Üreticisi Oppo, Türkiye'deki Çağrı Merkezini Hizmete Açtı

27
5
3
2
2
Türkiye’deki pazar payını her geçen gün artıran Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, müşterilerine daha hızlı ve kapsamlı çözümler sunabilmek amacıyla ülkemizdeki ilk çağrı merkezini hizmete açtı.

Sunduğu yenilikçi akıllı telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Oppo, Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ülkemizdeki operasyonlarına bu yılın başında start veren Çinli marka, şimdiye kadar global ofisinden destek alarak verdiği çağrı merkezi hizmetini Türkiye’ye taşıdı.

Konuya ilişkin resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Oppo Türkiye, kullanıcıların Oppo Türkiye Çağrı Merkezi'ne 0850 433 67 76 numaralı hattan ulaşabileceğini aktardı. Pazartesi ile cumartesi günleri arasında hizmet verecek olan merkez, şehir içi konuşma tarifesi üzerinden ücretlendirilecek.

Oppo Türkiye, çağrı merkezi hizmeti kapsamında kullanıcılara garanti kontrolü, menü desteği, teknik destek ve teknik servis yönlendirmesi gibi pek çok çözüm sunacak. Böylece Oppo müşterileri, basit bir sorun yüzünden servise gitme zahmetinden kurtulmuş olacak. 

oppo türkiye genel müdürü

Oppo Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için Oppo Türkiye Çağrı Merkezi'ni hayata geçirdiklerini söyledi. Oppo olarak Türkiye pazarında gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını belirten Zhou, “Yatırımlarımıza devam ederek en sevilen markalar arasına adımızı yazdırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kullanıcı deneyiminde, fark yaratan bir çağrı merkezi hizmetinin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Oppo Türkiye Genel Müdürü, şirket olarak samimi bir yaklaşım felsefesi ile müşterilerilerin sorunlarıyla çok yakından ilgileneceklerini dile getirdi.

Kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/bilisim/oppo-turkiyedeki-cagri-merkezini-hizmete-acti-/653580
27
5
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
27
5
3
2
2