Orijinal GTA Sahibi 20.000 Kullanıcının Bilgileri Çalındı!

0
0
0
0
0
Tüm zamanların en popüler oyunlarından biri olan Grand Theft Auto’nun fan sitelerinden biri olan GTAGaming hacklenerek kayıtlı olan 20.000 kullanıcının bilgileri çalınmış oldu.

Oyun dünyasının gelmiş geçmiş en popüler oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto’nun belki de en sevilen yanı her zaman modlar olmuştur. Oyunu bir anda farklılaştıran ve geliştiren tonlarca mod barındıran GTA fan sitelerinden biri olan GTAGaming ise hacklenerek 20.000’den fazla GTA sahibinin kullanıcı bilgilerini çaldırdı.

Hatta bu aşamayı bir adım daha arttıran hırsız çetesi bu kullanıcıların dijital bilgilerini sanal pazarlarda illegal olarak satmaya başlamış bile. GTAGaming sitesinde yer alan e-posta, şifre, IP adres, oyundaki kullanıcı bilgileri gibi tüm detayları ele geçiren hackerlara karşı durumu fark eden site ekibi anında siteyi ve forumu kapatarak daha güvenli bir yere taşıdıklarını belirtmişler, ancak olan oldu bir kere.

Bu sebeple eğer GTAGaming sitesine üye iseniz, ya da bir tanıdığınız varsa kendi güvenliği açısından kullanıcı bilgilerini yeniden düzenleyip şifre değişikliği yapmalarını tavsiye ediyoruz. Yoksa hesap elden gidebilir gibi görünüyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0