Orta Segmentin Yeni Canavarı Moto Z Play Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
Daha önce teknik özellikleri sızdırılan Moto Z Play’in bu kez tasarımı sızdırıldı. Cihaz en güçlü orta seviye akıllı telefonlardan biri olacak!

Akıllı telefon sektörünün önemli oyuncularından biri olan Motorola, bu yıl Moto X isminden vazgeçerek Moto Z ve Moto Z Force olmak üzere yeni amiral gemisi modellerini tanıtmıştı. Şirketin Moto Z Play adında yeni bir modeli de tüketicilerle buluşturacağı biliniyordu.

Daha önce TENAA sertifikasyonu sırasında görülen Moto Z Play’in teknik özellikleri de görülmüştü. Şimdi ise cihazın tasarımı sızdırıldı. Motorola Moto Z Play sızdırılan görsellerine göre Moto Z serisinin temel tasarım hatlarını korumakla birlikte Motorola’nın modül yapısını da destekliyor. Ayrıca hatırlıyorsanız Moto Z cihazlarında kulaklık girişi kaldırılmıştı, Moto Z Play’de ise kulaklık girişine tekrar yer verileceği konuşuluyor.

Teknik özelliklerine baktığımızda ise cihaz orta-üst segmentte konumlandırılıyor. Qualcomm Snapdragon 625 çipsetinden gücünü alan cihaz 3GB RAM ve 64GB dahili depolama alanıyla birlikte geliyor.

16MP çözünürlüklü arka, 5MP çözünürlüklü ön kamerayla tüketicilerin beğenisine sunulacak olan Moto Z Play’in 3550 ile 3510mAh arasında bir batarya değerine sahip olacağı TENAA kayıtlarında görülüyor. Cihazın ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatıyla ilgili bir bilgi ise henüz yok.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0