Örümcek Adam Oyuncusu Tarafından Tasarlanan 14 Harika Kostüm

86
14
12
8
7
Marvel evreninin oyunlarından biri olan Örümcek Adam'ın PS4 oyunu için 14 adet yeni kostüm çıkarttı. Oyuncular bazıları hayranlarının istekleri doğrultusunda tasarlanmış bu kostümleri oyun içerisinde kullanabilecek.

Marvel bünyesinde olan Örümcek Adam'ın en havalı yönlerinden birisi de kostümleri. Bu kostümler sadece havalı görünen bir takım kostümden oluşmuyor. Aynı zamanda her bir kostüm oyunun içerisinde yer alan kamera moduyla fark edilebilen ince detaylar da içeriyor. Her ne kadar oyuna daha fazla kostümün gelmeyeceği söylenmiş olsa da yeni tasarımlar ortaya çıktı. Insomniac Games çalışanları yeni kostümlerle uğraşmayı bırakmış olsa da bir hayranları yeni ve alternatif kostümlerle bu heyecanı canlı tutmaya çalışıyor.

Mosheeno, oyunda daha önceden var olan kıyafetlerden parçalar kullanarak yeni kostümler üreten bir sanatçı. Oyunun yayınlanmasından bu yana yayınlanmış olan bütün kostümleri koleksiyonunda bulunduruyor. 

Hangi kostümler var?

Örümcek Adam

Mosheeno'nun tasarımları oyun içerisinde gördüğünüz zaman yadırgamayacağınız kadar güzel tasarlanmış kostümlerden oluşuyor. Her ne kadar bazı kostümler çılgınca dursa da her bir kostüm birçok harika detay içeriyor.

Tasarımlarla ilgili daha çok detay görmek istiyorsanız Mosheeno'nun sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Kostümlerin oyuna eklenip eklenmeyeceği ile ilgili şu anda kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat belki bir DLC paketi ile birlikte oyuna eklenebilir.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/10/02/marvels-spider-man-ps4-playstation-suits/
86
14
12
8
7
Emoji İle Tepki Ver
86
14
12
8
7