Outlast 2 Demosu Ücretsiz Olarak Sunuldu!

3
1
0
0
0
Beklemekten ciğerimizin solduğu Outlast 2, ücretsiz demosu ile bir nevi heyecanımızı bastırmaya geliyor.

İlk oyunu ile korku oyunlarını sevmeyenleri bile kendine hayran bırakan ve sağlam bir oyuncu kitlesi kazanan Outlast'in geliştiricisi Red Barrels, bu kitleden de aldığı gaz ile oyunun ikincisinin geleceğini duyurmuş ve oyun sektöründe bomba etkisi yaratmıştı.

Herkes merakla yeni oyunu bekler durumda. Geçtiğimiz günlerde oynanış videosu da paylaşılan ve beklentimizi daha da arttıran Outlast 2'den, hayranlarını havaya uçuracak bir haber geldi; oyunun ücretsiz demosu indirilmeye sunuldu. 

Bugünden itibaren olmak üzere Outlast 2'nin ücretsiz demosu PS4, Xbox One ve Steam üzerinden PC platformuna sunulacak. Aşağıdan indirme linklerine erişebilirsiniz.

Steam

PS4

Xbox One

Red Barrels'ın açıkladığına göre demo versiyonunda karşılacağımız oyun özellikleri, resmi çıkış tarihine kadar daha da geliştirilerek en iyi oyun deneyimi sunulacak. Bu arada şunu da hatırlatalım; Outlast 2'nin demosu 1 Kasım tarihine kadar indirilebilir durumda olacak.

''Amacımız sizi en fazla tatmin edecek, en korkutucu ve gerilimli deneyimi yaşatacak bir oyun yapabilmek Bu nedenle Outlast 2'nin çıkış tarihi biraz daha ileriye alıyoruz. Bunu yapmaktaki amacımız ise size sunmak istediğimiz deneyimi zirveye çıkarmak'' şeklinde bir açıklama yapan Red Barrels, bu açıklama doğrultusunda da oyunun çıkış tarihini 2017'nin ilk çeyreğine ertelemişti.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0