Overwatch'ın Yeni Ölümcül Karakteri, Sevimli Bir Hamster Çıktı

29
6
5
1
1
Overwatch'ın Yeni Ölümcül Karakteri, Sevimli Bir Hamster Çıktı
Geçtiğimiz günlerde merak uyandırıcı bir teaser ile bir topaç gibi yuvarlanarak hareket eden robot Overwatch karakterinin içinden sevimli bir hamster çıktı.

Star Wars serilerine farklı bir soluk getiren Ewoklar’dan bu yana ciddi ve karizmatik karakterlerin olduğu bir dünyaya, sevimli görünüşleriyle renk katan fakat karizmatik karakterlere sıkı bir şekilde kafa tutan karakterlere aşinayız. Daha yakın bir örnek olarak League of Legends’ın sevimli karakteri Teemo’dan bahsettiğimiz vakit birçok okuyucumuz tarif ettiğimiz imajı anlayacaktır.

Bugünlerde bu akıma yeni bir karakter eklemeyi tercih eden bir başka oyun ise oldukça tanıdık. Overwatch, karakter hanesine yepyeni sevimli mi sevimli, hamster bir karakter ekliyor. Ölümcül bir robotu kontrol kontrol eden sevimli hamster, Overwatch evrenine dehşet saçmaya hazırlanıyor.

Karakterin özelliklerine dair henüz bir açıklama yapılmamasına karşın son derece hızlı savaş mekanikleri olan, takip etmesi oldukça zorlu bir savaşçı ile karşı karşıya olduğumuzu söylemek mümkün

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/28/overwatch-hamster-hero/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#Hso768CHYsqh
29
6
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
29
6
5
1
1