Overwatch’ta Hile Yapan Yayıncı Canlı Yayında Banlandı

0
0
0
0
0
Overwatch’ta Hile Yapan Yayıncı Canlı Yayında Banlandı
Canlı yayında hile yapan Overwatch yayıncısının hesabı yayındayken erişime engellendi.

Konu yoğun bir şekilde rekabetin yaşandığı çevrimiçi oyunlar olunca oyunlarda hilelerle karşılaşılması da kaçınılmaz oluyor. Ancak oyunun yapımcıları oyun içinde adaletin sağlanması için hileye karşı ciddi bir mücadele sergiliyor.

En son yapımcı şirketlerin hileye olan tepkisi, bir oyun ayıncısının Overwatch yayını esnasında net bir şekilde görüldü.

Koreli bir oyun yayıncısı, canlı yayında Overwatch’ta hile yaparken Blizzard tarafından banlandı. Birçok kişinin şaşkınlıkla karşıladığı bu durum, Overwatch’un yapımcısı Blizzard’ın hilelere karşı ne kadar titiz davrandığını simgeliyor. (Hatta bu olay hile yapmayın, ayık olun tarzı bir viral çalışma da olabilir)

Oyunlarda hile yapmak her ne kadar kısa vadede kazanç gibi görülse de bir süre sonra hem karakterinizin engellenmesine, hem de oyundan tam olarak zevk alamamanız gibi durumlara yol açabiliyor aynı zamanda en önemlisi de diğer oyunculara karşı adaleti bozmuş oluyorsunuz. Bu nedenle oyunlarda hile kullanmamanız sizin avantajınıza olacaktır.

Oyuncunun canlı yayında banlandığı anı aşağıdan izleyebilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0