Overwatch, Yıl Dönümü Etkinlikleri Kapsamında Bir Haftalığına Ücretsiz Oldu

6
6
5
3
2
Çok oyunculu nişancı oyunlarından Overwatch, 3. yıl dönümünü kutluyor. Düzenlenen etkinlikler kapsamında Overwatch, önümüzdeki bir hafta boyunca tüm platformlar için ücretsiz oldu.

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve oyunseverler tarafından yakından takip edilen Overwatch, piyasaya sürülüşünün üçüncü yılını kutluyor. Düzenlenen etkinlikler kapsamında, oyunu almayı düşünen ya da sadece denemek isteyen oyuncular için bir kampanya düzenlendi. Düzenlenen bu kampanya kapsamında Overwatch, 28 Mayıs'a kadar ücretsiz oldu. 

Oyunu ücretsiz olarak oynayan kullanıcılar, bu sürecin sonunda oyunu satın almaya karar verirlerse, ücretsiz süreçte oyundan kazandıkları kasalar ve eşyalar otomatik olarak yeni hesaplarına aktarılacak. Ayrıca yıl dönümü etkinlikleri kapsamında oyuna giriş yapan kullanıcılara da Yağma Kutusu verilecek. 

Bu oyunu ücretsiz olarak oynamak isterseniz, oynayacağınız platform için gerekli olan işlemleri yapmanız gerekiyor. Oyunu eğer PS4 üzerinden oynayacaksınız, Overwatch'ı konsolunuza PlayStation Store üzerinden, Xbox One üzerinden oynayacaksanız da Microsoft Mağaza üzerinden erişmeniz gerekiyor. Bunların haricinde eğer bilgisayarınız üzerinden bu oyunu oynamak isterseniz, Battle.net uygulamasını indirmeniz ardından da bir hesap oluşturarak giriş yapmanız gerekiyor. 

Overwatch'ın sistem gereksinimlerine yakından bakacak olursak;

Minimum Sistem Gereksinimleri Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
Intel Core i3 ya da AMD Phenom X3 8650 Intel Core i5 ya da AMD Phenom II X3
4GB RAM 6GB RAM
Windows Vista veya üzeri 64 bit işletim sistemi Windows Vista veya üzeri 64 bit işletim sistemi
Nvidia GeForce GTX 460 veya ATI Radeon HD 4850 Nvidia GeForce GTX 660 veya ATI Radeon HD 7950
30 GB boş alan 30 GB boş alan
Kaynak : https://dotesports.com/overwatch/news/overwatch-is-free-to-play-until-may-28
6
6
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
6
6
5
3
2