Öykü Arin’in Annesinden Gelen Yarı Uyumlu İlik Nakli Tutmadı: Umut Olun

47
5
1
0
0
Öykü Arin'in annesinden 44 gün önce gelen yarı uyumlu ilik naklinin tutmadığı bilgisi geldi.

Öykü Arin, geçtiğimiz yılın Kasım ayında Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) teşhisi konulan bir kardeşimiz. Uzun bir süre önce ‘Öykü Arin’e Umut Ol’ isimli kampanya başlatılmış, Öykü ve onun gibi binlerce çocuk için ilik donörleri aranmıştı. Son aldığımız haberlere göre maalesef bu kampanyadan Öykü Arin için mutlu haber gelmedi.

Bu kampanyadan mutlu haber çıkmayınca Öykü Arin’in annesi Eylem Yazıcı’nın yarı uyumlu ilik nakli yapıldı. Bu sayede hastalığın organlara zarar vermemesi amaçlandı. Hastanede özel bir tedavi gören Öykü’den maalesef olumlu sonuç gelmedi.

Kızının yanından bir an olsun ayrılmayan anne Arin, bu sefer de Öykü’nün babasından gelecek naklin bir umut olacağına inanıyor. Tüm bunların yanı sıra Öykü’nün moralini ve umudunu hiç düşürmeyen Eylem Şen Yazıcı, kızının 4 yaşında olmasına rağmen ona yazı yazmayı öğretmeye de başladı.

Küçük hastane odasını bir çeşit sınıfa çeviren anne Yazıcı, kızına harfleri yazmayı öğretti ve Öykü Arin’in yazmayı öğrendiği ilk kelime ‘Özledim’ oldu.

Görüldüğü üzere Öykü Arin’in morali her ne kadar yüksek tutulmaya çalışılsa da Öykü Arin için umutlar yavaş yavaş tükeniyor. Siz değerli okuyucularımızdan bir isteğimiz bulunuyor. Önceki yazılarımızda aranızda bunları yapan okuyucularımız bulunuyordu ve yorumlardan bunu belirten okurlarımızı görmek bizleri gerçekten mutlu etmişti.

Yaptığınız bağışlar aracılığıyla yalnızca Öykü değil, Öykü’nün durumunda olan binlerce kişiye yardım eli uzatıyorsunuz. Okurlarımız arasında bağış yapmamış olanlar varsa onları da bağış yapmaya davet ediyoruz. Unutmayın, beş dakikalık bir bağışınız bir çocuğun ömrüne bedel olabilir.

Nasıl bağış yapacağınızı öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/oyku-arinin-yazdigi-ilk-kelime-ozledim-oldu-41233071
47
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
47
5
1
0
0