Oyun Dünyasının Efsanesi Final Fantasy: Uyanış, Android ve iOS İçin Yayınlandı!

11
8
3
1
1
Oyun Dünyasının Efsanesi Final Fantasy: Uyanış, Android ve iOS İçin Yayınlandı!
Tüm zamanların en sevilen konsol oyunu serilerinden olan Final Fantasy, Square Enix ve Oasis Games iş birliği ile mobil cihazlara geldi. Konsol rahatlığında, kaliteli grafikleriyle Final Fantasy: Uyanış, iOS ve Android platformları için yayınlandı.

Günümüzde artık yetişkinlik çağına girmiş pek çok oyuncu, vaktinde Final Fantasy isimli bir serinin ne denli büyük işler başardığını bilir. Hala konsol dünyasında ve PC versiyonlarında devam ede bu destansı hikaye, küresel çaptan milyonlarca oyuncuya sahip. Uzun zamandır oyunun mobil platformlara da uyarlanması gerektiğini düşünen oyuncular, yapımcıları bu konuda ciddi bir baskı altında bıraktılar. 

Beklenen gün geldi ve o muhteşem hikayenin mobil cihazlara gelmesini sağlayan Final Fantasy: Uyanış yayınlandı. Temel olarak bir aksiyon RPG yapısına sahip olan oyun, Square Enix ve Oasis Games iş birliğinde mobil platformlar için hazırlandı. Bir süredir Asya’da yayında olan oyunun zaten milyonlarca hayranı bulunuyor. Yapıma dair ilk değerlendirmeler de oldukça olumlu yönde seyrediyor.

Google Play tarafından kendi kategorisinde “2017’nin En İyisi” seçilen yapım, konsol sitilinde bir oynanış yapısına sahip. Ayrıca kaliteli grafikleri ve her zamanki yüksek kaliteli sinematikleri göze çarpıyor. Final Fantasy serisinin orijinal hikayesi olan Type-0’a dayanan bu yeni hikaye, serideki önemli karakterlere de yer veriyor. Görevler sırasında aldığınız kararlar ise hikayenin gidişatını değiştiriyor.

Final Fantasy: Uyanış, diğer oyuncularla takım kurmanıza olanak sağlayan bir çok oyunculu sisteme de sahip. Ayrıca Arena’da diğer oyuncularla savaşıp, Throne Paragons moduyla 9’a 9 takımlar halinde mücadele edebiliyorsunuz.

Oyunun Türkçe düzenlenen resmi internet sitesine buradan ulaşabilir, Andorid ve iOS sürümlerini hemen indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

11
8
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
8
3
1
1