Oyun Sektörüne Adım Atmaya Hazırlanan Netflix, Minecraft: Story Mode'u Duyurdu

31
18
12
7
2
Minecraft: Story Mode, bu yıl içerisinde Netflix'te yayınlanacak. Yapılan yeni açıklamaya göre etkileşimli hikayelerin de Story Mode'da bulunacağı belli oldu.

Netflix’in yayın hizmetine oyunları da ekleyeceğini daha önceki haberimizde paylaşmıştık. Netflix ve Telltale Games arasında yapılan anlaşma ile Minecraft:Story Mode’un yayın hizmetine giren ilk oyun olacağı duyuruldu. Minecraft: Story Mode'un beş bölümden oluşacağı ve bu yıl içerisinde yayınlanacağı söylentiler arasında. Oyuncular, yer-yön ve seçim düğmeleri olan herhangi bir uzaktan kumanda kullanarak oyunu oynayabilecekler. Oyundan daha çok keyif almak için ekstra bir ekipman almanıza da gerek kalmayacak.

Telltale’in oyunları genellikle diyalog tabanlı olsa da Story Mode’daki bazı aksiyon bölümlerinin Netflix’te yer almayacağı söylendi. Bunun yanında, geçtiğimiz yaz yayınlanan hikayelere benzer olarak oyunda “etkileşimli hikayelerin” yer alacağı duyuruldu. Bazı oyuncular etkileşimli hikayeleri pek sevmese de farklı bir deneyim olacağını düşünüyorum.

Telltale, söylentiler hakkında yorum yapmadıklarını, Netflix ile iletişim sürecinde olduklarını belirtti.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/06/13/netflix-first-streaming-game-maybe-minecraft-story-mode/
31
18
12
7
2
Emoji İle Tepki Ver
31
18
12
7
2