Öncelikle şunu belirtelim, indireceğiniz versiyon oyunun %100 bitmiş hali değil. Oyunun son hali sizin istekleriniz ve hata bildirimleriniz ile şekillenecek ve yayınlanacak düzeye gelecek. Beta oyun içerisinde yazım yanlışı, ses efektleri gibi ufak ayrıntılar üzerinde de fazla durmadık.
Neleri test etmeliyiz?
Öncelikli amacımız, varsa hataları bulmak ve onları düzeltmek. Ayrıca market sistemini ve altın mantığını da daha detaylı test etmenizi istiyoruz. Mümkün olduğunca marketi daha fazla kullanmaya çalışın. Bulduğunuz hataları ve sorunları bu haber altına yorum yaparak bize iletmeniz gerekiyor. Biz bu haberin altında yer alan yorumları sıkça takip edeceğiz ve mümkün olduğunca sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız.
Bir de, hata bulmak dışında yapılan geliştirme ve değiştirmeler arasında beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikleri de bize belirtmeniz yönlendirici olacaktır.
Betaya nasıl katılabilirim?
Buraya tıklayarak APK'yi indirin ve telefonunuza kurun. APK kurmayı bilmeyenler buradaki videoyu izleyebilir.
Oyundan görüntüler: