PS4’ün sabit disk kapasitesi bildiğiniz üzere 500 GB. Fakat kullanıcılar, güncel oyunları yüklemek istediklerinde 500 GB’lık alanı çok çabuk doldurabiliyorlar ve bu sıkıntıdan kurtulmak için de 500 GB’lık sabit diski, daha yüksek bir diskle değiştirebiliyorlar. Sony’nin getireceği 1 TB’lık çözüm, kullanıcıların bu gibi işlemlerle zaman kaybetmesini engelleyecek.
Bunun dışında yeni PS4’te Blu-ray sürücüsünün olmayacağı iddia ediliyor. Ayrıca 5GHz Wi-Fi desteğinin bulunmaması, oyun dünyasında büyük bir hayal kırıklığının oluşmasına neden oluyor.
Sony’nin 1 TB’lık versiyonu, muhtemelen E3 2015 etkinliği sırasında 15 Haziran sabah saat 09.00 gibi duyurulacak. Ürünle ilgili ayrıca bir gelişme yaşanırsa sizlere hızlı bir şekilde aktarmaya çalışacağız.
Kaynak: Engadget