PC Oyuncuları Call of Duty: Infinite Warfare'ı İade Ediyor!

0
0
0
0
0
PC Oyuncuları Call of Duty: Infinite Warfare'ı İade Ediyor!
Call of Duty serisinin yeni oyunu Infinite Warfare'ı Windows Mağaza'dan satın alan oyuncular, oyunu iade etmeye başladı.

İlk başlarda yayınlanan videolarla oyuncuların tepkisiyle karşılaşan ve beğenilmeyen Call of Duty: Infinite Warfare her şeye rağmen satışa çıktığında yoğun ilgi görmüş ve oyuncuların beğenisini kazanmayı başarmıştı.

Infinite Warfare'ın bu olumlu haberinden çok vakit geçmeden Windows Mağaza'dan oyunu satın alan PC kullanıcıları, oyunu Steam'den satın alan PC kullanıcılarıyla aynı sunucuda oynayamadığından şikayetçi olmuştu ve biz de bu durumu sizlere aktarmıştık. Ne yazık ki bu sorun çözülemedi ve oyuncular Call of Duty: Infinite Warfare'ı iade etmeye başladı.

Oyunun yayıncısı Activision bu konuda sessiz kalırken Microsoft kanadından "Windows Mağaza tamamen çapraz platform destekli şekildedir. Biz tüm oyunlara bu desteği sağlıyoruz ve isteyen her firma çapraz platformu aktif hale getiriyor ancak Activision bunu istememiş." şeklinde bir açıklama geldi.

Bakalım Activision bu sorunun önüne geçecek mi yoksa Windows Mağaza'dan oyunu satın alan kullanıcılar mağdur durumda kalıp bir şekilde oyunu elden çıkartmaya mı çalışacak?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0