Panasonic'ten Televizyon Dünyasında Çığır Açacak Şeffaf Televizyon Konsepti

0
0
0
0
0
Panasonic'in bir süredir üzerinde çalıştığı saydam televizyon konsepti, bir öncekine göre çok daha gelişmiş görüntü kalitesine sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Salonunuzdaki mobilyanızın camından veya işyerinizdeki cam kapınızdan televizyon izlemek nasıl olurdu? Televizyonunuzun kapladığı alandan tasarruf ederken aynı zamanda dekoratif de olması ilginizi çeker miydi? Yoksa kimi zaman televizyonunuzun yerini bulmakta sorun mu yaşardınız?

Panasonic, daha önce de duyurmuş olduğu saydam TV prototipinde hatırı sayılır gelişmeler kaydetmiş durumda. Görüntü kalitesinde yapılan iyileştirmelerle birlikte televizyonun mobilyalara entegrasyonu artık mümkün. Sahip olduğu OLED ekran sayesinde mobilya camlarında ya da cam kapılarda kullanılması mümkün olan televizyon ters ışık aldığında dahi standart bir TV ile aynı görüntü kalitesini sunabiliyor.

Panasonic firmasının yaptığı açıklamaya göre; üç yıldır sürmekte proje halen gelişim aşamasında. Ve hayatlarımıza girmesi de en az bir üç yıl daha alacak gibi görünüyor. Ancak geleceğin televizyonlarının bu teknolojiye sahip olacağını şimdiden düşünebiliriz.

Bakalım evlerde hem dekorasyona uygun hem de bambaşka bir televizyon keyfi yaşattıracak bu saydam televizyonlar ne zaman herkesin evlerine girmiş olacak, merakla bekliyoruz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2016/10/04/thats-not-a-tv/#/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0