Pantheon War: Pandora'nın Kutusu, Hızlı Çıkışını Yeni Sunucu İle Kutluyor

0
0
0
0
0
Kısa bir süre önce Türkiye sürümü ile karşımıza çıkan Pantheon War'dan beklenen yeni sunucu sonunda geliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye sürümünü sağlam bir açılışla gerçekleştiren Pantheon War: Pandora’nın Kutusu, şimdiden pek çok Türk oyuncusunun beğenisini kazanmış durumda.

Kısa sürede on binlerce oyuncu tarafından oynanmaya başlanan oyun, oyuncularının isteklere kulak vererek 31 Ağustos Çarşamba günü yeni sunucusunu açacağını duyurdu. Yeni sunucu ile birlikte seviye atlama hızlarına göre farklı ödüller kazanacak olan oyuncular, en iyiler sıralamasında ve tüm sunucunun katılabileceği Boss savaşlarında da birbirleri ile karşılaşabilecekler. 

Yeni sunucunun bir diğer önemli konusu ise yeni Kral’ın kim olacağı. Kral sistemi ile sunucunun en iyisini belirleyen oyun, Kral’a hem farklı yetkiler tanımlamakta hem de özel hediyeler ile ödüllendirmekte.
 
Antik tanrıların konu edinildiği mitolojik temelli bir hikayeye sahip olan oyunun en önemli ve oyuncuların tercih etmesini sağlayan özelliği ise herhangi bir indirme işlemi gerektirmeden web tarayıcısı üzerinden oynanılabilir olması. Rol yapma oyunu (RPG) kategorisinde olan Pantheon War'ın bir diğer önemli özelliği de ücretsiz oluşu.

Pantheon War: Pandora’nın Kutusu oyuncularına temel olarak şunları sunmakta:

Otomatik Atak Sistemi
Oyun, görevden göreve koşarken sıkılan oyuncular için benzeri ender rastlanan bir sistem geliştirmiş. Oyuncular, oyuna entegre şekilde çalışan kullanımı basit otomatik atak sistemini karakterlerine özel ayarlayarak sıkılmadan, hızlıca seviye atlayabiliyorlar

Zindanlar
Oyuncular, farklı tanrılarla zindanlarda yüzleşiyor ve gece 00:00’da sistem tarafından açıklanan sıralama listesine girmek için tüm güçlerini ortaya koyuyorlar

Uzay Gemileri
Pantheon War: Pandora’nın Kutusu, içerdiği farklı mekaniklerle oyunculara daha önce deneyimlemedikleri bir atmosfer sunuyor. Karakter geliştirmelerinin yanı sıra, oyuncular kendi uzay gemilerini geliştirip diğer oyuncularla uzayda savaşabiliyorlar.

Sunucular Arası Büyük Savaşlar
Bölge savaşlarında farklı sunuculardan oyuncular takımları ile birlikte büyük çaplı savaşlara katılabiliyorlar

Pantheon War: Pandora’nın Kutusu’na hemen katılmak isteyenleri buraya alalım.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0