Milli Sporumuzu Ticarete Döktüler: Para Karşılığı Kepçeyle Rastgele Çukur Kazan Şirket!

2
0
0
0
0
Para kazanma konusunda yaratıcılığını daha önceden de kanıtlamış bir firma, yine efsane bir işle karşımızda.

Kendiyle aynı adı taşıyan popüler kart oyunu ile bilinen Cards Against Humanity firması, bu zamana kadar belki de en basit, ancak oldukça sıradışı yollar ile kısa süreli de olsa gelir elde eden bir firma. 

Son birkaç senedir, Black Friday'e özel enteresan etkinlikler ile karşımıza çıkan firma, şimdi de resmen bizim milli sporumuzu paraya dökmüş.

YouTube kanalından canlı yayına başlayan firma, yaklaşık 30 saattir durduk yere bir çukur kazan kepçenin videosunu yayınlamakta. İşin maddi kısmı ise, firmaya yapılan bağış ne kadar artarsa kepçenin kazma süresi de ona göre artacak. Her bir dolarlık bağışın, kepçenin kazma süresine 1.8 saniye eklediğini belirten Cards Against Humanity, şu ana kadar 41,000 dolar bağış toplamış. Evet, insanlar sadece bir kepçenin çukur kazmasını izlemek için bağışta bulunuyorlar.

Geçtiğimiz Black Friday'de yine kendine özel bir şey ile karşımıza çıkan Cards Against Humanity, ''5 dolar karşılığında hiçbir şey'' kampanyası yapmıştı. Kampanyaya göre 5 dolar bağışlıyorsunuz ve karşılığında hiçbir şey almıyorsunuz. Bu kampayadan 71,000 dolar toplayan firma, parayı çalışanları arasında bölüştürmüştü.

Bağışta bulunmak ve kampanyanın anasayfasına ulaşmak isteyenlerinizi şöyle alabiliriz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0