iPhone X Almak İsteyenlere Duyurulur: 3 Ay Sonra Ucuz iPhone’lar Geliyor!

121
33
23
22
11
Bildiğiniz üzere Apple, Eylül ayında üç yeni iPhone modelini piyasaya sunacak. Eğer gözünüz iPhone X’un tasarımında kalıyorsa, cihazı almak için acele etmeyin çünkü yeni iPhone modelleri de iPhone X’a benzeyecek.

Yaklaşık 3 ay sonra piyasaya sunulacak olan iPhone modelleri, sizleri iPhone X’a bir dolu para yatırmaktan kurtarabilir. iPhone X ile aynı çentik tasarımına sahip olacak cihazlar, aynı zamanda diğer modellere göre daha da ucuz olacak. Bu noktada tüm modeller heyecan içinde beklense de 6.1 inç’lik LCD model, ayrıca merak uyandırıyor. iPhone X’a çok benzetilen bu cihaz, çıkmasından ardından da eminiz ki uzun bir süre konuşulacak.

iPhone cihazlardan vazgeçemeyen, ancak bir telefona o kadar büyük bir bütçe de bağlamak istemeyen kullanıcıların tercih edecekleri LCD ekranlı iPhone'lar, gelen tahminlere göre ilerleyen yıllarda da üretilmeye devam edecek. Öte yandan çıkacak olan LCD iPhone’un bu yılın telefon satışlarında büyük pay alacağı da öngörülüyor.

Başlarda LCD ve OLED iPhone sayılarını eşit tutmayı düşünen Apple, sonrasında LCD modelin lehine üretim yapmaya karar vermiş. Buna ek olarak cihazın ucuz olmasının sebebi, tabii ki de seçilen ürünlerin düşük maliyetleridir. Örneğin iPhone X’un OLED paneli 100 dolardan fazla iken, yeni iPhone'da kullanılacak LCD panelin fiyatı 40 dolar civarıdır. Öte yandan cihazların toplam fiyatlarının kısmen de olsa daha uygun fiyatlı olması bekleniyor.

Kaynak : http://bgr.com/2018/06/15/iphone-x-2018-release-date-cheaper-price-2/
121
33
23
22
11
Emoji İle Tepki Ver
121
33
23
22
11