Korku Filmi Klasiği Paranormal Activity, 2021'de Geri Dönüyor

24
3
1
1
0
Korku filmlerinin önemli temsilcilerinden Paranormal Activity, 2015 yılından beri vizyonda görülmüyor. Ancak şimdi, yeni Paranormal Activity filmiyle ilgili çalışmaların başladığı ve vizyon tarihinin 21 Mart 2021 olduğu açıklandı.

Pek çok sinemasever, korku filmlerini izlemeyi seviyor. Ancak ülkeler arasındaki kültür farklılıkları, sinemaseverlerin korku filmlerine bakış açısını doğrudan etkiliyor ve kimi kültürlerde korkudan titreten filmler kimi kültürlerde insanları güldürebiliyor. Ancak bu konuda kendini ispatlamış ve tüm dünyada büyük yankı uyandırmış bir örnek bulunuyor; Paranormal Activity.

İlk kez 2007 yılında hayatımıza giren film, korku filmi izlemeyi seven sinemaseverlerin çok büyük ilgisini gördü. Bu yoğun ilgi, beraberinde bu filmin bir seri haline gelmesini sağladı ve şu sıralar Paranormal Activity'nin yeni bir üyesiyle ilgili olarak konuşuluyor. 2015 yılından sonra bir daha vizyonda görünmeyen Paranormal Activity, şimdi yeni bir üyeyle dönüyor.

Paranormal Activity

Yeni filmle ilgili neredeyse hiçbir bilgi yok. Hatta filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu da bilinmiyor. Filmle ilgili bilinen tek gerçek, yeni Paranormal Activity'nin yapımcılığını Blumhouse'un üstleneceği. Üstelik bilinmeyen şeyler arasında filmin ismi de bulunuyor. Paranormal Activity 4'ten sonra filmin isimlendirilmesindeki sayılar kaldırıldı. Ancak yine de şu an için yeni filme "Paranormal Activity 7" diyebiliriz. 

Aslına bakacak olursak Paranormal Activity, çok da büyük paraların harcandığı bir yapım değil. Ancak serinin her üyesi, sinemaseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Serinin son üyesi "Paranormal Activity: The Ghost Dimension" bile çok da beğenilmemesine rağmen 10 milyon dolarlık bütçe ile 78.9 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Bu bağlamda yapımcı şirket, ortaya çok daha iyi bir iş koymayı planlıyor olabilir.

Paranormal activity

Şimdi ise ortaya çıkan bilgiler, Paranormal Activity 7'nin 21 Mart 2021'de vizyona gireceğini gösteriyor. Bu tarihin sinema sektörü için farklı bir anlamı daha var. Aynı gün, Ben Wheatley tarafından yönetilen yeni Tomb Raider filmi vizyona girecek. Bakalım sinemaseverler, yeni Paranormal Activity ile yeni Tomb Raider arasında nasıl bir seçim yapacak?

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/paranormal-activity-7-has-a-release-date/1100-6471287/
24
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
3
1
1
0