Paranormal Olaylara İnanmanızı Sağlayabilecek 10 Saykodelik Görüntü!

2
1
0
0
0
Paranormal olaylara inanmanızı sağlayacak 10 saykodelik görüntüyü sıraladık.

Paranormal olaylar denilince ilk aklımıza gelenler arasında -Paranormal Activity- film serileri oluyor. Bu olaylar, toplum arasında en yaygın şekilde ruhların insanlara kendilerini göstermesi gibi, eski yapıtlarda ses çıkarmaları ve objeleri devirmeleri olarak bilinir. Dini inançlarla paralel olarak gerek farklı bir boyut inanışına bağlı olarak haberlerini duyduğumuz veya fotoğraflarını gördüğümüz paranormal olaylar, özellikle gece geç saatlerde olduğunda bizlerin tüylerini diken diken edip korkutabiliyorlar. Bu içeriğimizde, sizlere paranormal olayların gerçek olduğunu inanabileceğiniz 10 olayı, biri Gif, biri fotoğraf olacak şekilde sıraladık. 

1.



Mezarlıkta kameranın kadrajına yansıyan bu olay bir çok insanın mezarlık korkusunu katlamış durumda, çünkü mezar taşının arkasından size bakan sevimli bir kardeşimizi görebilme ihtimaliniz yüksek. 

2.

3.




Kameranın görüş alanına birden giren cüceye benzeyen garip kişilik, bir çoğumuzu güldürse de bir o kadarımızı da ürkütmüştür.

4.

5.



Yeni Meksika'da yer alan bir polis merkezinde, gecenin bir vakti karşıdan karşıya geçen bir hayalet yine kameralar tarafından yakalanmış.

6.

7.



1251'den kalma bir barın içerisinde yer alan güvenlik kamerasına görüntüsü gidip gelen, kedi gibi sağdan sola doğru zıplayan bir hayalet görülmüş.

8.

9.



Arkadaşı ile canlı sohbet hattında görüşme yaparken, karşı tarafın ekranına konuştuğu adamın arkasından yaklaşan bir hayalet gözükmüş.

10.

Kaynak : http://www.cracked.com/photoplasty_2294_15-images-that-will-make-you-believe-in-paranormal/
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0