Patlama Olaylarından Sonra Yeni Galaxy Note 7'yi Satın Almak İçin 3 Geçerli Sebep

1
0
0
0
0
Patlama sorunları ardından tekrar satışa çıkacak olan Samsung Galaxy Note 7’ler, gönül rahatlığı ile alınabilir mi? İşte 3 neden

Bildiğiniz gibi Galaxy Note 7’ler ya da nam-ı diğer “patlayan telefon”, yaşadığı malum sorunlar ve patlamalar sebebiyle hem tepki çekti, hem de internet ortamında sağlam alay konusu oldu. Bunlar bir kenara sahip olan herkesin teknik olarak canını tehlikeye atan Samsung, anında bu cihazları geri çağırarak yenilemeye başladı. Aynı zamanda satın alan kullanıcılara “İster yenisini verelim, isterseniz para iadesi yapalım” şeklinde açık kapı da bırakan firma, artık Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore’de tekrar satışa başladı.

Üzerinde siyah bir kare işareti ve yeşil led göstergesi ile sorunsuz olduğu belli olan yeni seri Galaxy Note 7’leri almak mantıklı mı? İşte bu sorunun cevabı görünüşte evet. Neden diyecek olursanız aşağıdaki listemizden kendimizce nedenleri görebilirsiniz;

1- Daha Fazla Belaya Yer Yok!

Şimdi, kendinizi Samsung’un CEO’su ya da önemli bir yöneticisi olarak düşünün. Öve öve bitiremediğiniz telefonunuz batarya sorunu yüzünden “bomba” diye dalga geçilen konuma geldi, telefon piyasasının lideriyken bir anda ciddi oranda itibar kaybı yaşadınız. E bu telefonları tekrar piyasaya sürerken on kere kontrol ettirirsiniz elbette. Bir sıkıntının daha çıkması kendi topuğunuza değil, direkt olarak kafanıza sıkmak demek.

Bu sebeple koca firma, kendini bir daha riske atmamak için yeni sorunsuz seriyi sağlam testlerden geçirecek, emin olmadan pazara sokmayacaktır. Bu sebeple içimiz rahat olabilir.

2- Teknik Olarak Piyasanın En İyisi

Hem teknik özellikleri hem kamerası hem de gelişmiş SPen teknolojisi ile oldukça iyi bir telefondan daha fazlası olan Note 7, Samsung’un ürettiği en iyi telefon. Galaxy S7 ve S7 Edge’in zaten nasıl iyi cihazlar olduğunu biliyoruz. (Şahsen ben de S7 Edge kullanıyorum mesela) e bu durumda daha büyük ekran, iris tarama ve SPen eklenince gerçekten piyasanın belki de en iyi telefonu Note 7 diyebiliriz.

3- Ekstra Özellikleri İle Ön Plana Çıkıyor

Yeni nesil Gear VR, kablosuz hızlı şarj teknolojisi, Ocak ayı ile beraber bizlerin de kullanabileceği Samsung Pay ödeme sistemi, Digitürk ile girdikleri VR maç projesi, S7 serisinden daha iyi Grace UX arayüzü, iris tarama, Gear 360, Gear Icon X gibi ekstra kullanılabilir artıları ile farkını ortaya koyan Note 7, gerçekten Samsung’un en güzel serisi olan Note serisine eklenen son üye olarak tercih edilebilir.

Sonuç olarak Galaxy Note 7 nasıl ilk çıktığı anda tercih edilen ve gerçekten iyi özellikler ve detaylar ile donatılmış bir telefon ise aynı şekilde patlama sonrası da tercih edilebilir. Ama tabiki satışları ciddi oranda düşecektir. Bir kere o kadar patlamadan sonra insanlar kendini riske edip “Yine patlarsa” diye düşünmeden etmeyecektir.

Peki, şimdi sizlere soralım; Siz eğer Note 7 almayı düşünüyorsanız, ya da daha önce alıp iade edenlerden biri iseniz, bu olaylardan sonra Note 7’nin sorunsuz serisini almak ister misiniz? Son olarak Samsung'dan gelen bilgilere göre bu ayın ortalarında, yani 2-3 hafta içerisinde Galaxy Note 7'ler tekrar satışa çıkacağının da bilgisini verelim.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0