Patlayan iPhone 7’yle İlgili Yeni Fotoğraflar ve Detaylar Var!

0
0
0
0
0
Dün paylaştığımız ‘kargo esnasında patlayan iPhone 7’ haberiyle ilgili yeni detaylar var.

Reddit kullanıcısının paylaştığı bir fotoğrafla iPhone 7’nin kargo esnasında patladığını öğrenmiş ve sizlere detayları aktarmıştık. Dün elimizde yalnızca bir fotoğraf vardı, şimdi birkaç fotoğraf daha ortaya çıktı.

Yeni fotoğraflarda telefonun paketin içerisinde patladığı ve kutuya verdiği zararı net bir şekilde görebiliyoruz. Dış basında cihazın Çin’den çıkma bir klon iPhone 7 olma ihtimali üzerinde de durulmuştu fakat patlayan telefonun fotoğraflardan mat siyah renginde, orijinal iPhone 7’ye ait olduğu bariz şekilde görülüyor. Kırmızı renginde görünüyor olmasının sebebi ise patlama esnasında ortaya çıkan ısının etkisi. 

Fotoğrafları inceleyen bir başka Reddit kullanıcısı gotDeus, cihazın bulunduğu paketi bir şeyin dürttüğünü -ya da sıkıştırdığını-, alüminyumla kaplı kutunun büküldüğünü ve bunun da bataryaya zarar verdiğini söylüyor. Lityum bataryanın bükülmemesi ya da delinmemesi gerektiğini söyleyen kullanıcı, telefonun arkasında büyük bir delik olduğunu ve buna da cihazın içinde olan bir patlamanın sebep olduğunu belirtiyor.

Sonuç olarak cihazın neden patladığına dair hala net bir detay yok, fakat patlamaya hatalı bataryanın neden olmadığı da açık. Bu arada Apple yöneticisinin kullanıcıyla iletişime geçerek kendisine AT&T yoluyla yedek bir telefon yollayacağını belirtelim.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0