Patronların Telefonu BlackBerry Key2, Sağlamlık Testine Sokuldu

19
10
4
2
1
Telefonlar üzerinde çeşitli testler ve denemeler yapan JerryRigEverything kanalı, Blackberry Key2 için sağlamlık testi videosu paylaştı.

Android ve klavyeli telefonların birleştiği bir model olan Blackberry Key2, geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Blackberry'nin yeni amiral gemisi Key2, bir takım teste tabi tutuldu ve çoğundan başarıyla geçtiğini söyleyebiliriz. Telefonun aliminyum kasası ve plastik tuşları kolayca çizilmesine rağmen parmak izi okuyucusunun testten geçtiği görülmekte.

Test olması nedeniyle biraz abartılı davranılması, telefonu almak isteyen kullanıcıları yanıltmamalı. Sonuçta telefonun kasası ve klavyesi maket bıçağı ile çiziliyor olsa dahi sizin cebinizde karşılaşacağı en keskin aletin anahtar veya bozuk para olacağını unutmamalısınız. Bu nedenle çizilme testlerinden kısmen geçtiğini söyleyebiliriz.

Çift kamera kurulumunu gördüğümüz modelde, lenslerin önündeki koruma cam olarak seçilmiş. Plastik yerine cam tercih edilmesiyle beraber telefonun kamerasının çizilmelere karşı daha dayanıklı olduğu görülüyor. Son olarak yanma ve bükülme testine tabi tutulan telefonunun, bunlardan da başarı ile geçtiği görülmekte.

Kaynak : https://www.youtube.com/watch?v=vFpmTAigi7M
19
10
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
10
4
2
1