Pazarlama ve Finans Zirvesi'19, 24-27 Kasım'da İTÜ'de

8
1
1
0
0
Üniversite öğrencileri ile pek çok farklı sektörden iş insanı ve konuşmacıyı bir araya getirecek Pazarlama ve Finans Zirvesi, 24-27 Kasım tarihleri arasında İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Üniversite öğrencilerini pazarlama, finans, yatırım, girişimcilik, yönetişim, reklamcılık ve satış konularında bilinçlendirmek amacıyla her yıl düzenlenen Pazarlama ve Finans Zirvesi'nin bu yılki etkinliği, 24-27 Kasım tarihleri arasında İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleştirilecek.

Normal şartlarda Pazarlama ve Finans Zirvesi kapsamında sektörlerin olmazsa olmaz kavramları, alanında lider şirketlerin yöneticileri ve konuşmacılar tarafından ele alınır. Ancak bu yılki etkinlikte bambaşka bir tema üzerinde daha durulacak: İlham.

pazarlama

Etkinlik boyunca '#İlhamBurada, Sen Neredesin?' sorusunun yanıtını bulmak için katılımcı öğrenciler, birbirinden önemli şirketlerle iş birlikleri kurma ve onlara ulaşma fırsatı yakalayacaklar. 

Yandex Türkiye Satış Başkanı Doğan Balamir Nazlıca, Nestle Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Zeynep Sungu, Kariyer.net CEO Fatih Uysal, Coca Cola Company Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya İş Birimi Pazarlama Direktörü Elif Kaypak, Samsung CMO Ömer Barış Gökpınar gibi önemli isimlerin yer alacağı etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için pazarlamafinans.com web sitesini ziyaret edebilir, kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0