Pek Bir Şey Değişmemiş: Samsung Gear VR 2 Sızdırıldı

1
0
0
0
0
Samsung'un yeni sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR 2 tanıtılmadan önce ortaya çıktı.

Sanal gerçeklik teknolojisi konusunda mobil tarafta en önemli yeniliklere imza atan şirketlerden biri olan Samsung’un Gear VR platformuyla ilgili çalışmaları devam ediyor. Uzun süredir güncel akıllı telefonlarını Gear VR desteğiyle sunan şirket yeni bir sanal gerçeklik gözlüğü duyurmamıştı.

Teknoloji dünyasında Twitter hesabından paylaştığı sızıntılarla popüler olan OnLeaks, Samsung’un Galaxy Note 7 cihazıyla birlikte tanıtacağı iddia edilen yeni sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR 2’nin fotoğrafını sızdırdı.

Henüz teknik olarak Gear VR ile Gear VR 2 arasında ne gibi farklar olduğu bilinmese de aslında Gear VR 2, ilk Gear VR’ın farklı renge sahip bir modeli gibi görünüyor. Muhtemelen Samsung yeni Gear VR 2 modelinde AMOLED ekranın piksellerinin göze çarpmasına yönelik bir lens çözümü geliştirmiş olabilir.

Mobil cihazlardaki sanal gerçeklik deneyimi için şu anda Google I/O 2016 etkinliğinde tanıtılan Daydream VR beklenirken ve Samsung’un Daydream VR platformunu kullanacak ilk marka olacağı haberlerinden sonra şirketin Daydream VR’ı tüketicilerine sunana kadar sanal gerçeklik tarafında önemli bir adım atmayacağı tahmin ediliyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0