PES 2017’ye ait Barcelona Temalı Fragman Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Pro Evolution Soccer serisinin son üyesi PES 2017 için Barcelona’nın ön planda olduğu fragman sızdırıldı.

Bu yıl oyun açısından gerçekten güzel geçecekken tutkusu futbol olan oyuncuların merakla beklediği PES 2017 hakkında da gelişmeler devam ediyor. Özellikle Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek Gamescom oyun fuarında şov yapması beklenen Konami’nin hazırladığı bir fragman ortaya çıktı.

Dünyanın en iyi takımlarından biri olan ve Konami'nin Premium Partneri olarak ortaklığı bulunan Barcelona’nın ön planda olduğu fragmanda oyuncuların çizimlerinin başarılı olması ve özellikle gerçekçi oyun dinamiği göze çarpıyor. FIFA 17 karşısında neler yapacağı merakla beklenen oyunda özellikle Barça’lı yıldızların top kontrolleri ve pas verişlerinde bile özgünlük farkı olması şahsen dikkatimi çekti.

Yer yer kaleci animasyonlarına da yer verilen videoda kalecilerin odun gibi top çıkarmak yerine fiziksel hareketleri ve sıçrayışlarındaki detaylar dahi oyunu güzelleştirmeye yetiyor gibi. Son olarak bahsedilmesi gereken şey ise oyun içindeki myClub’dan da enstantaneler gösteren Konami, bu kısmı sağlam geliştirdiğinin de sinyallerini veriyor.

Siz de aşağıdaki videodan bahsettiğim yenilikleri ve daha fazlasını görebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0