Philips, Işık Açıp Kapatmaya Son Verecek Hareket Sensörünü Tanıttı!

0
0
0
0
0
Hollandalı elektronik üreticisi Philips'in yeni hareket sensörü ev aydınlatmalarını akıllı hale getiriyor. Geniş bir alanda kullanım olanağı sunan sensörün özelliklerine birlikte göz atalım...

Hollandalı elektronik şirketi Philips’in akıllı ev çözümleri devam ediyor. Ev aydınlatmasını otomatik hale getirmeyi amaçlayan şirket yeni sensörlerini tanıttı. Philips Hue akıllı ışıklar ile bağlantılı çalışan yeni sensörler düğmeye basarak ışık açma kapama döneminin sonunu getirecek.

Avuç içine sığan küçüklükteki sensörlerleri odanın kapıyı gören bir noktasına yerleştirmeniz halinde Philips Hue akıllı ışıklarını yakmak için herhangi bir düğmeye basmanıza gerek kalmıyor. Odaya adımınızı attığınız anda sensörler otomatik olarak Hue lambalar ile iletişime geçerek yanmasını sağlıyor. Siz odayı terk ettiğinizde ise lambaları açık unutma korkusu olmuyor.

Kolayca kurulabilen sensörler sadece 2 adet AAA pil ile çalışıyor ve bu piller sensöre 2-3 yıl yetecek kadar enerji sağlıyor. Yani, sık sık şarja takmak ya da pil değiştirmek zorunda olduğunuz bir cihaz söz konusu değil. Philips Hue Bridge ile çok sayıda sensör birbirleriyle bağlantılı olarak kullanılabiliyor. Toplam 12 adet sensörü bir arada kullanmak mümkün. Ekim ayı başında satışa sunulacak sensörün başlangıç fiyatı ise 39.95 dolar olarak açıklanmış durumda. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0