Philips'ten Uygun Fiyatlı Renk Değiştiren Akıllı Ampul

0
0
0
0
0
Philips, uygun fiyata renk değiştiren akıllı ampullerini duyurdu. Philips'in yeni ampülü akıllı çözümleri tüm evlere sokmayı amaçlıyor.

Tüketici elektroniği konusunda önemli çalışmalar yapan Philips, uygun fiyatlı yeni akıllı LED ampullerini tanıttı. Üç farklı tonda renk seçeneği sunan Philips'in yeni ampulleri, evlerin her alanına girmeyi hedefliyor.

Özellikle ortamın aldığı ışığa göre ayarlanabilecek farklı renk seçenekleriyle ana göre uygun bir ışık tercihi yapabileceğiniz Philips, ilk etapta basit görünen yeni akıllı LED ampulüyle akıllı ampullerin daha uygun fiyatta tüketicilere sunularak hayatımızın bir parçası olması için aslında önemli bir adım atmış durumda.

Akıllı ev konseptinin en uygun fiyatlı tercihlerinden biri olacak Philips'in yeni ampulü yumuşak beyaz, gün ışığı ve sıcak renk gibi farklı tonlarıyla 9 dolar fiyat etiketine sahip. Normal ampullere göre pahalı olsa da Philips'in yeni ampulu yine de diğer akıllı ampullere göre daha uygun.

Ayrıca ek olarak akıllı ampullere ilgi duyuyorsanız, Teknostore'da satılan Xiaomi'nin akıllı ampulüne bu bağlantıya giderek gözatabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0