• Photoshop Ustası James Friedman'in Trollükte Zirve Yaptığı En Komik 15 Çalışması
1
1
1
0
0
Ünlü photoshop trolü James Friedman yine trollemeye başladı. Kendisinden en son istenen 15 fotoğrafı ve diyalogları listeledik.

James Friedman’ı hatırlıyor musunuz? Aslında soruyu “Onu unutabildiniz mi?” olarak sormalıydım. Friedman bir PSD ustası. Twitter hesabı üzerinden ona istediğiniz resmi atıyor, ricada bulunuyorsunuz. O ise attığınız resimde istediklerinizi gerçekleştiriyor, hem de kelimesi kelimesine!

Fakat ne istediğinize dikkat etmelisiniz. Çünkü Friedman, tıpkı şakacı bir cin gibi dilekleri gerçekleştirirken; bunu, kendine ait bir üslup ile yapıyor. Aşağıda James’den en son istenen photoshop çalışmaları ve onun verdiği cevapları resimleriyle birlikte listeledik.

1.Çilli Kız

İstek: “Merhaba James, çillerimi bulanıklaştırır mısın? Teşekkürler.”
Cevap: “Senin görüntünü eşsiz yapan, senin parçan olan hiçbir şeyi bulanıklaştırma. Çiller seni çok tatlı gösteriyor.” 

2.Temizlik İsteyen Teyze

İstek: “Merhaba James! Photoshop çalışmalarına bayılıyorum! Benim için arkamdaki taş duvarı temizler misin? Teşekkürler.”
Cevap: “Hemen yapıyorum!”

3.Kaçan Abla

İstek: “Merhaba, arkadaşımın beni korkunç bişeyden kaçıyormuş gibi görmesini sağlayabilir misin? Teşekkürler.”
Cevap: “İşte şimdi seni görüyorlar.”

4.Macera Arayışındaki Kızlar

İstek: “Merhaba James. Bizi daha tehlikeli sularda yüzüyormuş gibi gösterebilir misin? Daha cool görünmek istiyorum (:”
Cevap: “Yüzmek yasak!”

5.Selfie’de Daha Güzel Olmak

İstek: “Vitiligo isminde bir hastalığım var. Sadece normal olursam daha güzel olur muyum, görmek istiyorum. Vücudumdaki beyaz noktaları silebilir misin lütfen?”
Cevap: “Vücudundaki bu durum seni daha az çekici kılmıyor. Asla kendine güvenini sarsmasına izin verme. Bunu yaparsan insanlar da görmeye başlayacaktır, buna asla odaklanma.”

6.Artist Reyiz

İstek: “Merhaba James, beni bir Bugatti’yle şımartır mısın? Arkadaşlarıma Bugatti’ye sahibim diye yalan söyledim”
Cevap: “Tabii ki”

7.Lunapark Kazası

İstek: “Bu fotoğrafı çok seviyorum, lütfen sağdaki adamın çocuklarının üzerine çiş yapıyor gibi görünmemesini sağlar mısın? Teşekkürler <3”
Cevap: “Olayı çözdüm.”

8.Fazla GTA Oynamış Eleman

İstek: “Yo J, beni boynumda altın bir zincirle, elimde silah tutarken, zenci biri gibi gösterebilir misin”
Cevap: “Tamam.”

9.Kıskanç Kız

İstek: “Merhaba James, ikimiz de aynı çocuğa aşığız. Beni yanımdaki siyah ayakkabılı kızdan daha iyi gösterebilir misin, teşekkürler”
Cevap: “Elbette”

10.Uzun Bacaklı Kız

İstek: “Merhaba James, Sağ bacağımı daha uzun gösterebilir misin? Çok kısa görünüyor. Teşekkürler”
Cevap: “Elbette”

11.Abisini Eğleniyorken Görmek İsteyen Kız

İstek: “Abimi yanımda, iyi vakit geçiriyormuş gibi photoshoplar mısın? Teşekkürler”
Cevap: “Al bakalım”

12.Uzun Boylu İsteyen Kız

İstek: “Beni ve arkadaşımı aynı boyda gösterir misin? Teşekkürler”
Cevap: “Oldu bile”

13.Sosyal Görünmek İsteyen Eleman

İstek: “Merhaba James, Beni bir partideymiş gibi photoshoplar mısın, bir sosyal hayatım varmış gibi görüneyim? Teşekkürler”
Cevap: “2016’da sosyal hayat böyle. Eğer hayalkırıklığına uğrattıysam özür dilerim”

14.Resmi Görünmek İsteyen Eleman

İstek: “Merhaba Jamie-Bu güzel fotoğrafı mahveden arkadaş Jim. Kendisini daha resmi gösterir misin?”
Cevap: “Jim’in işteki hali”

15.Dişlerindeki Boşluğu Saklamak İsteyen Adam

İstek: “Merhaba James, kayınpederimin dişlerindeki boşluğu saklayabilir misin? Teşekkürler”
Cevap: “Oldu bil”

Kaynak : http://www.boredpanda.com/funny-photoshop-james-fridman/
1
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
0
0