Photoshop İçin Yapay Zeka Destekli Doku Paneli Piyasaya Sürüldü

8
3
2
2
0
Yapay zeka destekli Photoshop paneli Infinite Texture piyasaya sürüldü. Oldukça güçlü bir renk derecelendirme aracı olan Infinite Texture, tam 10.000 dolar değerinde bir doku kütüphanesine sahip.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Pratik Naik, akıllı ve güçlü bir renk derecelendirme aracı olan Photoshop için Infinite Color Panel’i piyasaya sürmüştü. Şimdi ise şirket, yine yüksek kalitede dokularda hızlı bir şekilde çalışmanıza yardımcı olan güçlü bir yapay zeka destekli araç olan Infinite Texture Panel’i kullanıcılara sunuyor.

RAWexchange International'ın kurucusu Stefan Kohler ve Conny Wallstrom işbirliğiyle oluşturulan Infinite Texture Panel, yapay zekayı dört ana kategoriye ayrılan büyük bir doku kabini arasında sıralama için kullanıyor. Bu dört ana kategorisi ise ışıklar, kaplamalar, parçalar ve elementler şeklinde.

Photoshop

Tüm bu işlemlere, her türlü doku stilini keşfetmeye yardımcı olan minimalist ve zarif bir arayüz üzerinden erişebilmek mümkün.

Yapay zeka

AI.MATCH özelliği, sizin için uygun dokuları çok kolay bir biçimde üç şekilde buluyor.

İlk önce, istediğiniz şey hakkında bir şey karalayabilir ve bunun sonucunda eşleşen dokuları görebilirsiniz:

İkinci aşamada, kullanma izni olmayan bir dokunuz varsa bu dokuyu sizin için farklı bir hâle dönüştüren AI.MATCH, yeni oluşturulan dokuyu istediğiniz gibi kullanmanızı sağlıyor:

Son olarak ise, sistemde zaten istediğiniz bir doku bulunuyorsa, AI.MATCH bu beğendiğiniz dokuya benzer dokular bulabiliyor:

Pratik Naik tarafından Infinite Texture’un nasıl kullanılacağına dair 13 dakikalık bir video yer alıyor.

Panelin arkasındaki dokular kütüphanesinin şu anda yaklaşık 10.000 dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor. Bu kütüphane, kullanıcı taleplerine bağlı olarak zaman içinde daha da genişleyecek. Infinite Texture Panel’in tam sürümü şu anda 149 dolar karşılığında satılıyor. Panelin deneme sürümü de yer alıyor ancak bu sürüm AI.MATCH ve yüksek çözünürlüklü dokulardan mahrum.

Kaynak : https://petapixel.com/2019/10/05/infinite-texture-panel-is-an-ai-powered-texture-tool-for-photoshop/
8
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
2
2
0