Pixar’ın Yeni Fantastik Filmi Onward’dan İlk Fragman Geldi

10
2
1
0
0
Pixar’ın yeni fantastik animasyonu Onward’dan ilk resmi fragman geldi. Fragmanda büyülü, yeni bir dünyanın kapıları açılıyor.

Pixar’ın animasyon filmler konusundaki başarısı su götürmez bir gerçek. Pek çok popüler animasyon serisi, bu stüdyonun imzasını taşıyor. Pixar’ın sonraki filmleri arasında, 6 Mart 2020’de vizyona girecek olan Onward da yer alıyor.

Film, yönetmen Dan Scanlon’un hayatından gerçek bir hikayeye dayanıyor. Elbette ki bu hikaye, büyülü bir dünyada bir maceraya dönüştürülerek anlatılıyor. Başrolde yer alan kardeşleri, MCU’nun iki yıldızı Chris Pratt ve Tom Holland seslendiriyor. Kadroda Julia Louis-Dreyfuss ve Octavia Spencer da yer alıyor.

Babalarını hiç tanımamış olan iki kardeş, eski model bir arabayla, klasik rock şarkıları dinleyerek Amerikan kenar mahallelerindeki yaşamlarından ayrılarak büyülü yaratıklar ve sihirle dolu bir maceraya çıkıyor. (Supernatural?) Fragmanda büyülü canlıları görsek de hayat çok standart. Muhtemelen bu, makineleşme sonrası büyünün kaybolmaya başladığı bir dünyayı göreceğimiz bir film olacak. İki kardeş, büyünün hala var olduğunu keşfedecek.

Fragman, filmi tanıtmaktan ya da olaylar hakkında bilgi vermekten ziyade karakterleri ve dünyayı göstermeyi amaçlıyor. Böylece seyircilerin ilgisini çekebilmek mümkün olacak. Önümüzdeki aylarda film hakkında daha çok haber göreceğimizi düşünüyorum.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/pixar-does-its-own-brand-of-fantasy-in-the-curious-firs-1835135688
10
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
0
0