Pixar'ın Yeni Filmi Soul'dan İlk Fragman Paylaşıldı

14
2
0
0
0
Pixar'ın Yeni Filmi Soul'dan İlk Fragman Paylaşıldı
Daha önce imza attığı başarılı animasyon filmlerle bilinen Disney’in alt şirketi Pixar, yeni bir filmle daha sinemalar yolunu buluyor. Ünlü stüdyodan çıkacak olan Soul filmi önümüzdeki sene vizyona girecek.

Animasyon filmler deyince akla ilk gelen şirketlerden bir tanesi Walt Disney’in sahibi olduğu Pixar oluyor. Daha önce Toy Story, Wall-E, Finding Nemo, Cars, Inside Out gibi sayısız başarılı animasyon filme imza atan Pixar, yeni bir filmle daha seyircisinin karşısına çıkıyor.

Pixar stüdyosunun 'Soul' isimli yeni filminde, seslendirmesini Jamie Foxx’un yaptığı, caz sanatçısı olmak isteyen bir ortaokul müzik öğretmenin maceraları konu alınıyor. Foxx’un sesiyle can verdiği Joe Gardner yayınlanan fragmanda şöyle söylüyor:

“Bu gezegende oldukça kısa bir zamana sahibiz. Olmak için doğduğun insan olmak istersin. Zamanını, hayatın gereksizlikleriyle heba etme. Değerli saatlerini gerçek seni ortaya çıkaracak şeyler için, bu dünyaya anlamlı bir şeyler katmak için harca.”

Filmin kadrosu ve konusu

Joe, müzikal yükselişini gerçekleştirmeden önce ruhunun bedeninden ayrılmasına sebep olan bir kaza yaşar. Ardından ruhların insan bedenlerine gönderilmeden önce arıtıldığı semavi bir merkez olan You Seminar’a gönderilir ve Tina Fey’in seslendirdiği umutsuz bir görünüşe sahip olan 22 ile tanışır. Daha sonra bu ikili çok geç olmadan Joe’nun ruhunu kurtarmak için bir maceraya atılır.

Filmin yönetmenlik koltuğunda daha önce Pixar’ın Monster Inc., Up, Inside Out gibi oldukça başarılı olmuş ve sevilen filmlerini yöneten Pete Docter oturuyor. Filmin seslendirme kadrosunda Foxx ve Fey’in yanı sıra John Ratzenberg, Daveed Diggs, Phylicia Rashad gibi isimler bulunuyor.

Soul, önümüzdeki sene sinema salonlarına yolunu bulacak olan iki Pixar filminden bir tanesi. Diğeri ise mart ayında vizyona girecek olan başrollerinde Cris Pratt, Tom Holland ve Julia-Louis Dreyfus’un yer aldığı Onward filmi. ABD’de 19 Haziran 2020’de vizyona girecek olan filmin Türkiye’deki gösterim tarihin de 19 Haziran.

Kaynak : https://variety.com/2019/film/news/pixar-soul-trailer-disney-jamie-foxx-1203396727/
14
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
0
0
0