Google, Akıcılığı Üst Seviyeye Taşıyor: Pixel 4'ün Ekranı 90 Hz Olacak

16
3
0
0
0
Google’ın bu sene içerisinde çıkaracağı Pixel 4 akıllı telefonlarıyla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu bilgilerden bir tanesi de Pixel 4 ve Pixel 4 XL’nin ekran yenileme hızının 90 Hz olacağı yönünde. Daha önce birçok kaynak tarafından iddia olarak sunulan bu bilgi, Android 10'un kaynak kodunda ortaya çıkmasıyla kesinleşti.

Google’ın Pixel 4 ve Pixel 4 XL akıllı telefonlarıyla ilgili olarak ortaya atılan iddialar arasında ekranlarının yenileme hızının 90 Hz olacağı yer alıyordu. Bu iddia, Android 10 kaynak kodunda keşfedilen bazı bilgilerle kesinleşti. Kaynak kodundaki bu bilgiler ise XDA Developers tarafından keşfedildi.

Ayrıca bu bilgi haricinde Pixel 4 olduğu iddia edilen bir telefonun videosu da ortaya çıktı. Telefona neredeyse her açıdan bakış atmamızı sağlayan videoda telefonun ekranının sadece üst tarafında bir çerçeve olduğu çok net bir şekilde görülebiliyor.

Pixel 4'ten beklenen özellikler:

google pixel 4

XDA Developers. ayrıca bir "Best Buy" listesi keşfetti. Bu listede Google’ın belli ülkelerdeki Pixel 4 serilerinde kullanacağı Motion Sense özelliği dikkat çekiyordu. Google Pixel 4’ün 5,7 inç, FHD+ çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızına sahip OLED bir ekranla gelmesi beklenirken daha büyük bir ekrana sahip olacak olan Pixel 4 XL’nin 6,3 inç, Quad HD+ çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızına sahip OLED bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Pixel 4’ün arka tarafında 2 adet kameraya sahip kare kamera modülüyle geleceği zaten onaylanmıştı ki bundan önceki Pixel cihazların arka tarafında tek kamera sensörü yer alıyordu. Çıkan haberlerde telefonların ön tarafında parmak izi okuyucu sensör veya 3D yüz kilidi modülü yer alacağı iddia ediliyor.

Tüm bunlara ek olarak Pixel 4’ün ön tarafında, önceki Pixel modellerinin aksine hoparlör bulunmayacak. Cihazın Snapdragon 855 yongası kullanmasına ve Android Q işletim sistemiyle gelmesineyse kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/google-pixel-4-90hz-display-hands-on-video-motion-sense-geographical-restriction-2096865
16
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
0
0
0