Google, Stephen Hawking'li Pixel 4 Reklamı Yayınladı

19
4
4
0
0
Google, Stephen Hawking'li Pixel 4 Reklamı Yayınladı
Astrofotografi modu, Google Pixel 4’ün temel kamera özelliklerinden biridir. Bu akşam Saturday Night Live sırasında, Google, Stephen Hawking tarafından anlatılan Night Sight (gece görüşü) ile ilgili bir reklam yayınladı.

Google tarafından Pixel 4 için yapılan reklam, bu pazartesi günü YouTube'da paylaşıldı. Video, Pixel 4 ile Astrofotografi başlıklı gece görüşlü yıldız çekim modunu çalışırken gösteriyordu. Google, tüm çekimler şehir ışıklarından uzaktaki yerlerde çekilirken telefonu bir tripod üzerinde göstermekten çekinmedi. Ayrıca, videoda Google kamera kullanıcı arayüzü ekranındaki geri sayım görülüyor. 

14 Mart 2018'de aramızdan ayrılan ünlü kozmolog ve teorik fizikçi Stephen Hawking, videoda uzaya bakmamız gerektiği hakkında güzel bir konuşa yapıyor. Telefonu ve modunu son bir kez çalıştırmadan önce “Google Pixel 4. Yıldızları İçerir” yazısı ile biten oldukça güzel bir video gibi görünüyor.

Stephen Hawking'in anlatımıyla videoya göz atalım:

“Biz doğası gereği kaşifleriz. Bizi düşünce hızında yıldızlara gönderen merak, aynı zamanda oraya gerçekte de gitmemizi istiyor. Ne zaman büyük bir sıçrama yaparsak insanlığı yükseltiriz, insanları ve ulusları bir araya getiririz, yeni keşifler ve yeni teknolojiler kullanırız. Bu yüzden ayaklarınızın dibine değil yıldızlara bakmayı unutmayın. Meraklı olun.”

Bu Pixel 4 Astrofotografi reklamının son sahnesi, Ay'a benzemesi için yapılmış bir Google ’G’ simgesi ile bitiriyor. Bu, Google’ın bir videoda ünlü bir kişiyi ilk kullanışı değil. Pixel 3 için Google Lens odaklı bir reklam Mister Rogers tarafından anlatılmıştı. Ayrıca Google Duo için çekilen bir Maya Angelou reklamı da vardı.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/10/26/pixel-4-astrophotography-ad/
19
4
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
4
4
0
0