Yarın Tanıtılacak Pixel 4a'nın Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

18
3
3
1
1
Google'ın yarın tanıtılması beklenen yeni akıllı telefonu Pixel 4a'nın özellikleri ve fiyatı çevrimiçi ortamda ortaya çıktı. Bilgileri basın görselleriyle birlikte paylaşan Twitter kullanıcısı Ishan Agarwal, Google'ın ayrıca önümüzdeki sonbaharda Pixel 4a 5G adında yeni bir model daha tanıtacağını iddia etti.

Google'ın geçtiğimiz ekim ayında tanıttığı Pixel 4 ailesinin en yeni üyesi Pixel 4a'nın 3 Ağustos'ta tanıtılması bekleniyor. Pixel 4'lerin hafifleştirilmiş uygun fiyatlı bir versiyonu olacak akıllı telefon, daha önceleri pek çok farklı sızıntıyla karşımıza çıkmıştı. Şimdiyse telefonun fiyatı ve özelliklerine dair yeni iddialar ortaya atıldı.

Bilgilerin kaynağı, sızıntılarla ünlü Twitter kullanıcısı Ishan Agarwal'dan geliyor. Telefonun özelliklerini ve fiyatını basın görselleriyle birlikte paylaşan Agarwal, Google'ın ayrıca önümüzdeki sonbaharda Pixel 4a 5G adında yeni bir model daha duyuracağını söylüyor. 5G modeline geçmeden önce dilerseniz gelin, Pixel 4a ile ilgili ortaya çıkan tüm detaylara daha yakından göz atalım.

Pixel 4a'nın özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı:

Pixel 4'lerden daha uygun fiyatlı olacak Pixel 4a'nın gücünü Snapdragon 730G yonga setinden alması bekleniyor. Bellek kısmında 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olacağı aktarılan cihazın, Full HD+ çözünürlüğe sahip 5,81 inçlik OLED ekran ve 18 W şarj desteği bulunan 3.140 mAh bataryayla birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Fiyat kısmına geldiğimizdeyse sızıntıların kaynağı, Pixel 4a'nın ABD pazarında 349 dolarlık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacağını söylüyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse Google, geçtiğimiz ekim ayında tanıttığı Pixel 4 ailesinin amiral gemileri olan Pixel 4 ve Pixel 4 XL'yi, sırasıyla 799 dolar ve 899 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunmuştu.  

Pixel 4a 5G, önümüzdeki sonbahar tanıtılacak:

pixel 4a 5g

Pixel 4a ile ilgili bilgileri paylaşan kaynak, aynı zamanda telefonun 5G bağlantısına sahip bir başka versiyonunun önümüzdeki sonbaharda Pixel 5 ailesiyle birlikte tanıtılacağını aktarıyor. Gücünü Snapdragon 765G'den alacağı söylenen bu modelin geri kalan tüm özelliklerinin Pixel 4a ile aynı olması, satış fiyatının ise 500 dolar civarında olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/leaked-google-pixel-teaser-hints-at-pixel-5-5g-and-pixel-4a-5g
18
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
3
3
1
1