Pixel Kullanıcıları, 4G LTE Bağlantısında Sorun Yaşıyor!

0
0
0
0
0
Güney Amerika ve Kanada'da birçok yerde 4G LTE'de bağlantı sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar, problemin bir güncelleme ile çözülmesini umuyorlar.

Pixel ve Pixel XL, Google tarafından tasarlanan ilk akıllı telefonlar. HTC tarafından üretilen bu cihazlar, içinde Adroid 7.1 yüklü olarak geliyor. Ayrıca Google bu, kendi kullanıcılarını birazcık kayırıyor; içinde en son sürüm Android araçlar ve Google Asistant da var. Yüz tanımlama işini çok iyi gerçekleştiren kamerası, kullanıcıları tarafından tam not almış durumda.

Pixel kullanıcılarının çoğu telefonundan memnun iken, geçtiğimiz günlerde internette yeni sesler yükseldi.  Güney Amerika’da ve Kanada’da, bazı kullanıcılar 4G LTE bağlantısını sağlayamadıklarını, bağlantı olduğunda da kopmalar yaşandıklarını internetten duyurdu. İlginç olan ABD’de de Band 4 kullanılmasına rağmen, bu konuda herhangi bir şikayette bulunulmamamış olması.

Özellikle Güney Amerika’da Claro’da ve Kanada’da Telus ve Bell şehirlerinde bu problem yaşanıyor. Kullanıcılar, sorunun bir güncelleme ile çözüleceğini umuyorlar. Claro’da herşey Band 4 bağlantısına bağlı olduğu için, böyle bir güncellemeye şu an bağımlılar.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Some-Google-Pixel-users-are-having-issues-with-LTE-connectivity_id87595
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0