Pizza Hut'tan DJ Seti Olarak Kullanılabilen Yaratıcı Pizza Kutusu!

0
0
0
0
0
Pizza Hut'tan DJ Seti Olarak Kullanılabilen Yaratıcı Pizza Kutusu!
Pizza Hut'ın teknolojik Pizza kutusu DJ seti olarak kullanılabiliyor. Bluetooth üzerinden bilgisayara bağlanan kutu ile DJ'lik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Pizza kutusundan DJ seti yaratmak? Biraz ütopik gelse de günümüzde bu oldukça mümkün. Amerikan pizza restoranları zinciri Pizza Hut’ın Birleşik Krallık’ta başlattığı yeni bir kampanya ev partilerini artıracak gibi duruyor. Pizza kutularını yaratıcı bir şekilde DJ setine dönüştüren şirket, herkese DJ’lik deneyimi yaşama şansı sunuyor.

Sınırlı sayıdaki özel kutuları standart pizza kutuları ile karıştırmayın. Görünümünde herhangi bir farklılık olmamakla birlikte bu özel kutular bluetooth üzerinden bilgisayara bağlanıyor ve DJ seti olarak kullanılıyor. DJ setinde yer alan tuşlar ve turntable kısmı kutu üzerinde resmedilmiş. Bu alanlarda fiziksel bir tuş olmasa da görseller yardımıyla bir DJ’lik deneyimi yaşamanız mümkün.

Birleşik Krallık’ta 350 Pizza Hut restoranında geçerli olacak kampanyanın başka ülkelere yayılıp yayılmayacağı hakkında bir bilgi yok. Umarız ülkemizdeki Pizza Hut restoranları da bu kampanyaya dahil olur ve pizza ücretine ilkel de olsa bir DJ seti sahibi olma şansı yakalarız. Tek düşüncem eğer pizza bu kutunun içinde gelecekse DJ seti biraz kirli ve kokulu olabilir. :) Sanırım en iyisi temiz bir kutuya sahip olmak…

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0