PlayStation 4 Neo Etkinlik Tarihi Resmen Belli Oldu!

0
0
0
0
0
Sony'nin güncellenmiş yeni PlayStation 4'ü PS4 Neo'nun tanıtım tarihi açıklandı. Özel bir etkinlikte sahne alacak ürünün beklenen özelliklerine birlikte göz atalım...

Sony’nin güncellenmiş yeni konsolu PS4 Neo’nun çıkış tarihi belli oldu. The Verge sitesinin haberine göre, 7 Eylül tarihli basın davetiyeleri sahiplerine ulaştı. Merakla beklenen cihazın tanıtımı Birleşik Devletler’in New York kentinde gerçekleşecek. Tanıtıma ise “Playstation Theatre” ev sahipliği yapacak.

Gerçekleşecek etkinliğe dair önemli iddialardan birisi teknik bir sunumu kapsayabileceği yönünde. Vice ve Gameblog sitelerinin verdiği bilgilere göre, Sony’nin farklı donanımların test aşaması için bir geliştirici kitini hazırladığı ve partnerlerine bunu göndermeye başlayabileceği belirtiliyor.

Son kullanıcılar ise tamamen raflarda yerini alacak bir ürün beklentisinde. Grafiksel olarak geliştirilmiş ve 4K desteği sağlayacak yeni cihazın 2.1 Ghz sekiz çekirdekli Jaguar işlemci911 Mhz saat hızında çalışan AMD GCN grafik işlemci ve  8 GB GDDR5 RAM özelliklerine sahip olacağı iddia ediliyor. Bakalım Sony, 7 Eylül’de gerçekleşecek etkinlikte PS4 Neo hakkında neyi ne kadar açıklayacak?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0