PlayStation 4 Sahiplerine Müjde: Destiny 2 Bu Hafta Sonu Ücretsiz

17
6
4
3
2
Sony, Destiny 2'nin bu hafta sonu PlayStation 4 sahibi PS Plus üyelerine ücretsiz olacağını ve isteyenlerin oyunu %50 indirimle kalıcı olarak satın alabileceğini duyurdu.

Eğer bir PlayStation 4 ve PlayStation Plus hesabına sahipseniz bu hafta sonu yeni bir oyun keşfetmek için muhteşem bir fırsata sahip olacaksınız. Sony, 29 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında Destiny 2’nin PlayStation 4 sahibi PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olacağını açıkladı. Üstelik oyunu beğenirseniz, tam sürümüne indirimli olarak sahip olabileceksiniz.

Destiny 2, söz konusu tarihlerde bir ücretsiz demo olarak oyuncuların erişimine açılacak. Demo, tam savaş, tüm oyun modları ve ana oyundaki tüm parçalarla birlikte geliyor. Demoda Curse of Osiris ya da Warmind eklentileri bulunmuyor. Eğer ücretsiz demoyu dener ve daha sonra oyunu satın alırsanız, demodaki tüm ilerlemeniz ana oyuna aktarılacaktır. Sony, sınırlı süre için oyunda %50 indirim yapacağını da açıkladı.

Eylül 2017’de Activision tarafından piyasaya sürülen Destiny 2, birinci şahıs görüşle (FPP) oynanan bir shooter oyunudur. Gerek grafikleri, gerekse oyun içinde oyunculara yaşattığı aksiyon ile Destiny 2, shooter oyun sevenlerin fazlasıyla memnun kalacağı oyunlardan biri. Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/free-ps4-game-this-weekend-with-ps-plus/1100-6460035/
17
6
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
17
6
4
3
2