PlayStation 4 Slim İle Dualshock’a Yeni Özellikler Geldi

2
1
0
0
0
PlayStation 4 Slim İle Dualshock’a Yeni Özellikler Geldi
Herkes PS Neo’yu beklerken sürpriz olarak gelen PS4 Slim ile birlikte PlayStation kontrolcüsünde de bazı önemli değişiklikler var.

Herkes Sony’den PlayStation Neo’nun duyurulmasını beklerken Sony, PS Neo konsolunu duyurmasına kısa bir süre kala şirketin sürpriz yaparak PlayStation 4 konsolunun Slim modelini de tanıtmaya hazırlandığı ortaya çıkmıştı.

Daha önceki PlayStation Slim modellerinden farklı olarak yeni PS4 Slim, ana modelden daha gelişmiş bir Dualshock ile geliyor. Küçük değişikliklerle daha ergonomik hale getirilen PS4 Slim’in kontrolcüsü, aynı zamanda ışık çubuğu (lightbar) ile de Dualshock 4’ten ayrışıyor.

Yeni lightbar sayesinde artık PlayStation oyuncuları oyunlara göre farklı durumlardan bu ışık sayesinde haberdar olabilecek. Yani yeni lightbar, bir çeşit bildirim ışığı görevi görüyor.

Ayrıca 7 Eylül’de PS4 Slim ile birlikte tanıtılacak olan çeşitli içerikleri 4K çözünürlüğünde oynatabilecek PlayStation Neo ile Dualshock’un daha farklı mı olacağını yoksa Slim modelindeki Dualshock’un kutuda geleceğini hep birlikte göreceğiz.

Alman YouTube kanalı ZRZ tarafından yayınlanan PS4 Slim Dualshock 4’ün ilk bakış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Güncelleme: ZRZ isimli kullanıcın paylaştığı video, Sony Entertainment'ın telif haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle yayından kaldırıldı.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0