PlayStation 4 Slim Türkiye'de Satışa Çıktı!

0
0
0
0
0
Daha öncesinde PlayStation Türkiye tarafından fiyatı açıklanan PS4 Slim satışa çıktı.

Sony’nin geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı PlayStation 4 Pro, ciddi geliştirmeler içeren ve 4K oyun desteği sunan yapısı ile göz doldurdu. Aynı zamanda klasik PS4’ü de yenileyerek daha ince hale getiren Sony, PlayStation 4 Slim adında yeni ürününü güzel bir karar ile PS4’ün indirimli fiyatından, yani 1299TL’den satışa çıkaracağını söylemiş, oyuncuları bu noktada sevindirmeyi başarmıştı.

Şimdi ise ilk olarak N11’de satışına başlanan PlayStation 4 Slim, biraz önce de bahsettiğimiz gibi 1299TL’den satışa sunuldu. PS4’e göre daha şık duran yeni ve ince konsol, Sony’nin güzel bir fiyat seçimi ile eski kasa PS4’lerin stoklarındaki yerini alacak. PS4 ile aynı fiyata sahip olan PS4 Slim’i bu noktada tercih etmek çok daha mantıklı oluyor.

Farklara gelecek olursak 5GHz bandında Wi-Fi desteği kazanan PS4 Slim, eski kasadan eksik olarak ise optik ses çıkışı barındırmaması olduğunu da belirtelim. 500GB’dan başlayan modellere sahip olacak yeni konsol, klasik PS4’e göre daha kolay HDD değişimi de sunuyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0