PlayStation 5'in Dokunmatik Ekranlı Oyun Kolunun Fotoğrafı Ortaya Çıktı

93
38
13
13
8
PlayStation 5 için heyecanlı mısınız? Cihazın geliştirici kiti ve yeni nesil DualShock oyun kolu Twitter'da paylaşıldı.

Yeni nesil bir oyun konsolu tanıtılacağı zaman oyun dünyasını ister istemez bir heyecan almaya başlıyor. PlayStation 4, piyasanın en güçlü oyun konsollarından biri olsa da artık 5 buçuk yaşına ulaştı ve yerini yeni nesil bir PlayStation 5’e bırakması gerekiyor. Son haftalarda PlayStation 5 ile ilgili pek çok sızıntı ve söylentinin ortaya çıkması bunun en büyük göstergesi.

PlayStation 5 ile ilgili söylentilerin sayısı oldukça fazla olsa da bunlar genellikle cihazın geriye dönük uyumluluğu ile ilgili oluyor. Bugüne geldiğimizde ise SUPERSONIC4K adlı Twitter kullanıcısı, PlayStation 5 ile birlikte tanıtılması beklenen yeni nesil DualShock oyun kolunun ve PlayStation 5 geliştirici kitinin fotoğrafını paylaştı.

PlayStation geliştirici kitleri, oyunculara sunulacak ürün ile birebir aynı tasarıma sahip olmuyor. Dolayısı ile tasarımın ‘çirkinliği’ gözünüzü korkutmasın. Ayrıca fotoğrafta görünen DualShock oyun kolu da ürünün piyasaya çıkacak nihai tasarımı olmayabilir. Yine de yeni tasarımın oldukça şık göründüğünü söyleyebiliriz.

Sızıntıların da söylediği gibi yeni nesil DualShock oyun kolunun ortasında dokunmatik bir ekran yer alacak. Oyuncular, bu ekrandan bazı özel kontrollere ve bilgilere ulaşabilecekler. Sony, yeni nesil DualShock oyun kolunu geliştiricilere önceden göndererek oyunlarla uyumlu bazı kontrolleri bu dokunmatik ekrana getirmelerine yardımcı oluyor.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/ps5-leak-seems-to-show-dev-kit-and-controller-for-sonys-next-console/
93
38
13
13
8
Emoji İle Tepki Ver
93
38
13
13
8