PlayStation'a Özel Üretilen Efsane Oyun, İndirimli Fiyatı İle PC'de Yayınlandı

15
4
3
0
0
Epic Games Store; yaptığı indirimler ve sunduğu ücretsiz oyunlar ile adından söz ettiriyor. Epic, şimdi de 2012 yılında PlayStation'a özel olarak üretilmiş olan Journey oyununu ön sipariş ile satışa sundu.

Kült bir oyun olan ve yedi yıl önce PlayStation’a özel olarak üretilen Journey, Epic Games Store’da ön sipariş ile satışa sunuldu. Epic Mega Sale kapsamında 19 TL fiyat ile sunulan oyun, 6 Haziran’da oynanabilir olacak.

Dağıtımını Annapurna Interactive’in üstlendiği Journey, 4K çözünürlük desteği ile muhteşem grafikler sunacak. Aldığı pek çok ödül ile adını duyuran oyun, indirimli fiyatı ile oyuncuları sevindirecek gibi görünüyor. Epic Games yaptığı indirimlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyunun mağazadaki açıklaması şu şekilde:

"Sırlarını keşfetmek için harabelerin üzerinde süzülüp çölleri aşarken Journey’nin kadim ve gizemli dünyasını keşfet. İster kendi başına oyna, ister dost bir gezginle oyna ve bu engin dünyayı onunla birlikte keşfet. Çarpıcı görsellerin ve Grammy adayı gösterilmiş bir müziğe sahip olan Journey, eşi benzeri olmayan nefes kesici bir deneyim sunuyor."

Epic Mega Sale, 13 Haziran’a kadar devam ediyor. İndirimlerden faydalanmak için iki haftadan daha uzun bir süre bulunuyor. Journey oyununu ön sipariş ile satın almak için aşağıdaki bağlantıya gidebilirsiniz. Sağ üstteki Epic Games’i indir butonuna tıklayarak Epic Games uygulamasını bilgisayarınıza indirebilir, oluşturduğunuz hesap ile oyunu satın alabilirsiniz.

Journey – Epic Games Store

Kaynak : https://www.techradar.com/news/journey-arrives-for-pc-on-june-6-with-an-epic-mega-sale-discount
15
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
3
0
0